Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר סידור המחסן נמצא סאב 8'' שרשום עליו pyramid phase III.

ברצוני לבנות לו תיבה אך אני לא יודע איזה גודל כדאי בשביל הסאב הזה.

בבקשה מי שיכול לעזור בתכנון תיבה לסאב זה או שיתן רק את מספר הליטרים הנכון שסאב זה צריך הודה לו מאוד.

כמו כן אם מישהו רוצה להעביר ביקורת על סאב אשמח לקרוא ביקורות עליו מנסיון אישי.

אם מישהו בכלל יכול להגיד איזה שנה הוא כמה RMS ועוד פרטים אז תודה.

תמונה031.jpg

תמונה033.jpg

פורסם

להערכתי הסאב הזה בן למעלה מעשור והסיכויים למצוא נתונים אודותיו שואפים ל -0.

קשה להגיד באיזה נפח ותצורה הסאב יהיה במיטבו. זה עניין של ניסוי וטעייה.

בגדול - אטומה בנפח 10 - 20 ל' או פתוחה בנפח 20 ל' כנראה יתאימו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי איתמר תיכננתי תיבה אטומה של 16 ליטר חיצוני.

האם אתה חושב שיש מקום לשנות את התיבה או שזה נראה לך גודל סביר לסאב 8''?

SUB.jpg

פורסם

מה אומרים המספרים 18 ו 16 בסרטוט? כמו כן MDF של 30 מ"מ זה המון, 19 יספיק בהחלט (אני מניח שהתכוונת ל 30MM ולא 3 MM).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

16 ו 18 זה המידות של הפלטה הצדדית לאחר הפחתת עובי העץ.

יש לי פשוט פלטה MDF 3 ס''מ כך שאני אשתמש בה.

פורסם

נפח פנימי סביבות ה15 ליטר (נפח פנימי - שים לב)

אבל הסאב הזה הוא סאב סוג ז' אם יורשה לי לאמר - התיבה תעלה יותר מהסאב.

זה מסוג הרמקולים שאתה תקנה בחנויות האלקטרוניקה בשד' הר-ציון במחיר של 120 ש"ח גג.

אל תשכח שזה סאב מאוד ישן - אני לא מאמין שיקח הרבה זמן עד שהממברנה שלו תתפורר - התיבה שאתה תבנה לו שווה יותר מהסאב עצמו.

אני רק יכול לנחש לפי המדבקה שהוא 4 אוהם התנגדות ו81 וואט בעוצמה ואני אפילו לא יודע אם זה RMS או לא - וגם אם כן, פירמיד זה לא בדיוק יצרן עם הצהרות אמינות - בלשון המעטה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעיה של תיבה אין לי כי יש לי די הרבה עץ MDF ככה שזאת לא בעיה.

דבר נוסף הוא שלחבר יש מערכת בסיסית של 6*9 5.25 ו טוויטרים. ה5.25 והטוויטרים הם לא קומפוננט וה6*9 הם של JBL 3196.

וטיפה חסר לו באס במערכת ויש מגבר שגם הוא לא מצטיין במיוחד של חברת KOSS ששוכב כבר הרבה זמן בארון אז רצינו לעשות ניסוי ולראות איך הסאב יפעל והאם זה יספק באיזושהי צורה באס במערכת.

פורסם

אם זה במקרה מגבר של KOSS שני ערוצים 250 כפול שתיים - הוא יקרע את הסאב הזה לגזרים.

אם זה המגבר הסגול - הוא הרים לי בצורה יפה מאוד על המינימום - סאב 15 אינטש (שאמור להיות של מוראל) בלי להזיע. והוא עשה עבודה סה"כ יפה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תחבר אותו בגישור - תדאג שהמגבר עובד במצב MONO

ותנסה גם לחבר רק את צד שמאל או את צד ימין של הRCA, אפילו תנסה להצליב את ימין לשמאל בזמן שמהגבר עובד בMONO ותבדוק אם באחד המקרים המגבר הזה עובד טוב יותר - זה מה שקרה לי עם המגבר שהיה אצלי.

מעבר לזה תיקח בחשבון שמדובר בסאב יששששששן ומעעעעאאאאאפפפפפפן - אל תאשים את המגבר לפני שבדקת את התוצאה שלו על סאב נורמלי.

וגם אל תצפה לקבל הרבה מסאב כזה באופן כללי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...