Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת בד כביכול של יצרנית החיוט הטובה בעולם מבחינתי או לפחות בין ה3 הטובות חברת סטינגר אך למרבה הפלא כמעט אין הגיון בינהם סטינגר היא איכותית להפליא וסאונד קווסט ממוצעת-+

מה שבטוח זה שהם אצל אותו יבואן

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

זו חברה בין הטובות בעולם,כל כבל למערכות ביתיות עולה מאות דולרים

לדוגמא:כבל RCA הנקרא בסטראו ביתי - INTER CONECT עולה 600-1500 דולר----טרוף.

פורסם

חיווט ממוצע + , לי יש חיווט שלהם ולטעמי (אלא אם כן יש לך מערכת ב-50K) הוא מספיק טוב לכל מערכת בתקציבים הנמוכים (שלרובנו יש מערכות כאלו).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כבר רבים וגאונים מאיתנואמרו שהאוזן לא מרגישה הבדלי צליל ברמת הכבלים הללו

אך למען השקט הנפשי אנשים משתגעים בכדי לדעת שעשו הכול מהTOP

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לא יודע אם זה המקרה שלך אבל סתם לידע כללי הורג אותי אנשים שקונים מערכת שלמה HU סאב מגברים רמקולים וכל זה ב2000 שקל אבל משקיעים על הכבלים 600ש שקל כדי שישמעו מצויין

פורסם
כבלים מצויינים בתחום הבית, לרכבים אני לא יודע, ותשקיע בכבלים ותזכה בהבדל ! בדוק וחתום... אתה ערב על כך ? כי מוזר לי מאוד , אני שומע הבדלים במערכת לביית אבל במערכת של כ30K ומעלה , ברכב אני אף פעם לא אוציא סכומים כאלו וגם אם כן לא אשמע שום הבדל כי כול סביבת הרכב היא רועשת (אפילו במרצדס ) , ואתה בטוח עד כדי כך ?!!!!

עם כול הכבוד ,לא נראה לי שגם עים מערכת של 20K ואיטום ברמה של בטון ,עדיין תוכל לשמוע הבדלים שמיעים אמיתיים מכבלים .

בברכה יהודה

פורסם

בדוק וחתום?

אתה מנדב את האזניים שלך לעשות מבחן שמיעה

הRCA MS400 שלך מול הRCA ב 50 שקל שלי ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חיווט ממוצע + , לי יש חיווט שלהם ולטעמי (אלא אם כן יש לך מערכת ב-50K) הוא מספיק טוב לכל מערכת בתקציבים הנמוכים (שלרובנו יש מערכות כאלו).

גיא.

50000 ש"ח? זה המחיר של המערכת שלך?!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הלוואי. יש לי אוטו שעולה 40K אתה רוצה שאני ישים בה מערכת ב-50K?!

אמרתי אלא אם כן יש לך מערכת ב-50K אז תשקיע בחיווט. אחרת, לא שווה את המאמץ הכספי. לי? עדיף שלא תדע :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...