Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מתכנן טיול לדרום אמריקה מתישהו בתקופה הקרובה

רציתי לדעת אם יש שם דברים מעניינים מבחינת ספורט מוטורי - עדיפות ראשונה לקורס ראלי מכל סוג ?

תודה תובל .

פורסם

לא חסרים בדרום אמריקה מקומות כאלה.

ההמלצה היא לארגנטינה שם הספורט מאוד מפותח ובאופן יחסי זול לשאר העולם.

אין לי מקום מומלץ בשבילך אבל אתה יכול לחפש ברשת את המסלול הבינלאומי בבואנוס-איירס.

כמו כן, כמעט בכל פרובינציה ישנו מסלול מירוצים מקצועני והכל תלוי במיקומים אותם אתה הולך לבקר.

לדוגמא:

Cordoba

Salta

Balcarce

Rio-Gallegos

מילת החיפוש למסלול בשפה המיקצועית היא: Autodromo

מסלול קארטינג ייקרא: Kartodromo

מירוץ: Carrera

בדיוק לפני שנה סיימתי טיול בדרום אמריקה, המלצה שלי, אם אין לך הרבה זמן לטייל תתמקד בטיול ולא בנהיגה. יש המון מה לראות ומעט זמן בדרך כלל. אם הזמן לא משחק תפקיד, מומלץ החום.

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

גם ברזיל מאד מפותחת מבחינת ספורט מוטורי וישנה שם פעילות רבה בתחום.

היהילום שבכתר - סדרת הטורינג V-8 שיש להם בתמיכה של כל ענקי הפיננסים של המדינה.

כמובן שיש גם פורמולה-3 מקומית ואליפות דרום-אמריקה SUD-AM .

מסלולים גם לא חסר - אינטרלגוס , ריו וכך גם מסלולי קארטינג.

מבחינת ראלי , כמו שירון אמר ארגנטינה היא המובילה בתחום עם אליפות רצינית שם ומכוניות פיאט ורנו מיצור מקומי וכמובן אבו ואימפרזות לרוב.

בקיצור תהנה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...