Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מדינה שלא תגיע אליה, יהיו הבדלים שכדאי שמישהו יעבור איתך עלהם לפני שאתה מתחיל לנהוג.

בארה"ב אומנם הרמזורים זהים, אבל חוקי הנסיעה בהם שונים לגמרי וישנם הרבה דוגמאות לזה.

פורסם

איזה חוקים למשל שונים?

אם אפשר רק כמה דוגמאות

אני אטוס לשם בחודשי הקיץ אז חשוב לי,תודה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

בארצות הברית יש סוג צומת (four-way-stop) שאינו קיים בארץ. בצומת זה נותן כל רכב זכות קדימה לרכב שהגיע לצומת לפניו, ללא חשיבות אם הוא מימינו או משמאלו. מחייב אדיבות מסוג שאינו נהוג במחוזותינו.

הזכירו כבר את הפניה שמאלה ברמזור ירוק תוך מתן זכות קדימה לתנועה המגיעה ממול . עקב ריבוי נפגעים בתאונות , יש כיום מגמה להתקין שילוט אזהרה או רמזור עם חץ המתיר פנייה שמאלה בלבד. עדיין מסוכן למי שאינו רגיל.

יש נתיבים מיוחדים לרכב המסיע מספר נוסעים car pool lane (דומה לנתיבי תחבורה ציבורית אצלנו).

האכיפה של חוקי התנועה היא קשוחה ועלולה להיות חוויה לא נעימה. מאד לא רצוי להתחכם עם המשטרה, במיוחד כשאתה זר, והאנגלית אינה שפת אמך. יש מקומות בהם "משחקים" על הכביש עם נהגים, צפירות ותנועות מגונות עלולים להסתיים בירי. מצד שני הנהגים בדרך כלל אדיבים ותרבות הנהיגה צייתנית.

יש גם תקנות מקילות יותר: בארה"ב מותר לדבר בטלפון נייד ללא דיבורית . יש מדינות שאינן מחייבות חבישת קסדה בעת רכיבה על אופנוע.

ממליץ לכל מי שמתכוון לנהוג לראשונה בארץ זרה להעזר בממסי או לעשות חיפוש באינטרנט וללמוד את תקנות התעבורה.

פורסם
מדובר בנהג אמריקאי - נוהגים שם בצד שמאל...

ימין...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...