Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין לא שיכנעת אותי

שלא תבינו לא נכון, גם אני שומר על הרכב שלי בקנאות אבל לא כך.

לא נראה לי היגיוני שמישהו באמת יעשה את זה.

שיברר פרטים, ויחפש כתובת

סיטואציה דמיונית פרועה:

מחר בבוקר אתה מתעלק באיזה שרשור על איזה מר בחור טייפ-Sרוט חולה רוח שאומר לעצמו שמר SK פגע בכבודו בפני אלוהי ה-VTEC ולכן עליו לנתח מחדש את פרצופך / לקסמט את רכבך.

לאח'שלו אין גישה למסד נתונים ולכן הוא לא מסוגל לברר עליך פרטים באמצעות לוחית הרישוי אך הפלא ופלא, ב מ ק ר ה פתאום הוא רואה ברחוב 106 GT-RRRRRRRR34 בצבע ירוק זרחני נפוץ עם מספר הרישוי שלך...

סיכוי שזה יקרה? זעום, אך עדין קיים. אז למה לקחת סיכון כשניתן למנוע את הסיכון בעלות זניחה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי דעתך אולי. ולמה שלך כן

וזה לא הסיבה שאני מדבר, אפילו אם יש לי פורשה אני אפרסם מספר שלה.

אז תפרסם את המספר.

חלק מהעניין דווקא נוגע לפרסום רכבים של אחרים כולל המספר וללא הסכמת הבעלים.

אם זה באמת מעניין אותך, מישהו כבר הצליח להגיע אליי אחרי שפירסמתי פעם בטעות מספר זיהוי של הרכב - וזה היה קטע מאוד לא נעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סליחה אבל אתם פנאטים,

אפשר לחשוב שאתם מפחדים על הלמבו, בוגאטי או פרארי "טוב יש רק אחד פה עם פרארי"

אני לא חושב שמישהו, יטרח לעשות"בירור ולנסוע" כל זה בשביל ג'אנט ספוילר וכולה.

אולי לגנוב את האוטו, זאת אפשרות. אבל גם כך לא חסר גנבים

אז אין מה לפחד, ולהסתיר את המספר, אנחנו לא במוקטעה.

לא קשור לסוג הרכב, ואף אחד לא פנאטי.

זו יכולה להיות פרארי, זו יכולה להיות פורש וזו יכולה להיות גם חיפושית, לכל בעל של רכב יש רגישות כלפי הרכב.

הפורום מאכלס סוגים שונים של אנשים, וכדי למנוע אי נעימויות בעתיד לא מגיעים למצבים שבהם לוחית הרישוי מפורסמת ברבים.

פשוט כי זה הנוהל של הפורום

הנוהל של הפורום מדבר על פרסום מספרים של רכבים שלא ברשותך.

רכבים השייכים לך ואתה מעוניין להעלות תמונות עם לוחית הרישוי מאושרים על ידי ההנהלה.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא.

יש אנשים שרוצים פרטיות,

ולא מעוניינים שכל מיני גורמים עויינים יבואו לחפש את הרכב שלהם דרך המספר רישוי שלו.

אין בזה שום דבר פסול ואין בזה שום דבר מעורר חשד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

דרך מספר הלוחית רישוי אתה יכול לגלות פרטים אישים על בעל הרכב , כגון : כתובת מגורים, שם פרטי ומשפחה אני חושב שגם ת.ז

איך מגלים ? אדם שיש לו אינטרס לדעת פרטים אישים על בעל הרכב או לדוגמא גנב רואה רכב מהמם בתמונה , והוא רוצה לגנוב את הרכב , יש לו קשרים במשטרה דרך איזה שוטר מפוקפק הוא מכניס במסוף את מספר הרכב , וכל הפרטים מופיעים לו והגנב יודע לאן לנסוע ב4 בבוקר בשביל לגנוב את הרכב , בגלל זה שומרים על פרטיותו של בעל הרכב בתמונות.

פורסם

לא רק בלוח מודעות מסתירים,גם בכל פורום רכבים או בכל אתר אשר אליו מעלים תמונות של רכבים ע"י הגולשים,המספרים מוסתרים מאותה סיבה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אומנם דרך מס' הלוחית אפשר להגיע לפרטי הבעלים אבל הגנב רואה את מס' הלוחיות של כל הרכבים שחולפים על פניו ברחוב והוא יכול לעשות את אותו הדבר.

גנב מקצועי עם קשרים, לא צריך כלל מס' רישוי, הוא יכול לבקש מחברו בעל גישה למאגרי מידע להגיד לו למי יש BMW סידרה 7 שנת 2010 באזור ת"א, לעשות סיור כתובות, למצוא היכן נראה שיותר קל לגנוב ולהשלים המלאכה בעיתוי הנכון.

היות ויש לו כתובות של מספר מכוניות, הוא יכול להתקדם מהקל לכבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
דרך מספר הלוחית רישוי אתה יכול לגלות פרטים אישים על בעל הרכב , כגון : כתובת מגורים, שם פרטי ומשפחה אני חושב שגם ת.ז

איך מגלים ? אדם שיש לו אינטרס לדעת פרטים אישים על בעל הרכב או לדוגמא גנב רואה רכב מהמם בתמונה , והוא רוצה לגנוב את הרכב , יש לו קשרים במשטרה דרך איזה שוטר מפוקפק הוא מכניס במסוף את מספר הרכב , וכל הפרטים מופיעים לו והגנב יודע לאן לנסוע ב4 בבוקר בשביל לגנוב את הרכב , בגלל זה שומרים על פרטיותו של בעל הרכב בתמונות.

מה הקשר בכלל? בעל הרכב מפרסם גם ככה כתובת מגורים טלפון ושם, וגם אם הוא לא מפרסם כתובת בקלות ניתן למצוא אותו גם בלי המס', להפך דרך המס' רכב זה הדרך הכי קשה למצוא, בכלל מה כולכם נפלתם על קשרים? ממש לא צריך קשרים כדי למצוא מידע על כל אחד...

הדרך הכי פשוטה? את מס' הטלפון שהוא מפרסם אני שם באתר 441 ומוצא בדיוק את הכתובת.

עוד דרך... שם ואזור מגורים, אפילו לא צריך כתובת מלאה ובשניה אפשר למצוא את כל המידע על הבנאדם כולל איפה סבתא שלו גרה...

דרך טיפה יותר ארוכה, טלפון אליו "שלום אני רוצה לקנות את האוטו", מקבל פרטים, מתקשר שואל פרטים, תבטל אל תחזיר תשובה לא משנה מה, תבוא יומיים אחרי קח את האוטו

תאמין לי לא צריך מס' רכב כדי לגנוב את האוטו זו בטח לא הסיבה, או שפשוט הוא חושב שזו הדרך היחידה אז הוא מסתיר...

פורסם

לחבר שלי גנבו רכב בצורה דומה, בטיפשותו כמובן... הוא פירסם את ריכבו למכירה ובאחד הימים הוא קבע פגישה עם מישהו "מתעניין". כאשר הגיע אותו אחד הוא ביקש ממנו לראות את המנוע ואח"כ להתניע.. וזאת תוך שהוא רואה את הקוד. מיותר לציין שהרכב נעלם יומיים אחרי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...