Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב FOCAL -IMAGE DYNAMICS -JL AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע זה לא קשור אולי כול כך אבל אני מחליף את מה שיש לי מהר מידיי לטעמי ובתור אדם שאין לךו ים כסף ורק חוסך על מערכת זה גם שיקול מה כן ש2 12 ישמעו טוב וחזק יותר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מניסיון.

האינפיניטי רחוק מלהיות עם סליל עדין. נכון הוא לא כמו כל המפלצות יכול לקבל כפול מההספק שלו.

אבל הוא (מוצהר 350-400W RMS.) יקבל גם בשמחה 500W RMS. ואין לו בעיה עם זה.

שניים כאלו. שיקבלו "רק" 600W RMS. ישרדו בקלות ולאורך שנים. (כמובן עם כיוון נכון ) והם אמורים לתת סאונד מדהים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המישהו עם שתי הסאבים של JL זה במקרה אני. ועד כמה שזכור לי, נתתי פירוט מלא על המחיר שלהם, על המפרט שלהם, על התיבה ועל ההגברה- ככה שנראה לי שבכלל לא עשית חיפוש וקראת את הת'רד שפתחתי בעיניין.

בכול מקרה, שתי הערות:

1. זה עיניין של טעם, אבל אני חושב שיש הבדל עצום בין זוג עשיריות לבין זוג של 12 אינצ'. אני מרגיש באס יותר עדין ומדוייק עם העשיריות מאשר עם זוג 12 אינצ'. מה גם שתיבה כפולה לזוג 12 אינצ' תתפוס לך המון מקום- אבל זה כבר כל אחד והשיקולים שלו.

2. לגבי ההגברה שאתה מציע- לפי מה שלמדתי מהיום שקניתי את הזוג שלי, במונחים של JL ההגברה שאני נותן היום לסאבים שלי היא במילים עדינות מה שנקרא: "בדיחה". הם מוגברים ע"י מונו של הייפוניקס (1005D) ובנוסף גם ליין דרייבר שמגביר את אותה הכניסה למגבר- הסאבים האלו בשביל שיראו את מה שלימדו אותם לעשות צריכים משהו טיפה יותר רציני...וכבר מהיום אני מתחיל כבר לחסוך או לסדר איזו קומבינה שתביא לי מחו"ל את ה- 1/500 של JL. לכן לדעתי, אם אתה לא מתכנן בזמן הקרוב לשדרג את ההגבר שלך (למרות שקנית רק עכשיו מונובלוק), אני חושש שהסאבים האלו לא ינוצלו כמו שצריך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מזדה מן על כמה אוהם הסאבים עובדים (התנגדות כללית של שתיהם ביחד)? וכמה המגבר מוציא בהתנגדות הזאת?

כי ההייפוניקס מגברים מאוד חזקים, אבל מאוד, פשוט עם אחוז עיוות גבוה מאוד.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שניהם בעלי התנגדות של 4 אום, והם מחוברים במקביל- ככה שהמונו מגביר את שניהם ב 2אום. שלא תבינו לא נכון, הם דופקים וזזים לא רע בכלל- אבל מזה ועד ללממש ב- 100% את הקנייה יש מרחק לא קצר...

המגבר מוצהר שמוציא 750 וואט RMS ב 2 אוהם...מי שרוצה להאמין לזה בהחלט מוזמן.

ברגע שאני ימצא את הכבל של המצלמה שלי אני יעלה תמונות חדשות וברורות יותר של התיבה אחרי שריפדתי אותה אתמול.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בהמשך לשרשור:(מיועד ל-מאזדה מן)

אני עם הגולף דיזל -במפגש, מהיום יש לי JL500/1 .לאחר שהבנתי שאין לי סבלנות למגבר "בערך-אולי-יכול להיות "

אז אני השקעתי בתשתית כמו ה-500/1 ועכשיו אני הולך לצוד את הסאב.

שלב ראשון לתאם איתך פגישה כדי ששנינו נדע איך שני העשיריות יחד עם המגבר לצורך שלך,ושאני אדע עם אני ממשיך

ל-12W6?

אריק.

(שלח לי נייד שלך)

• תוכן חדש...