Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא מה אתה מחפש שם בלילה מלבד עמודי חשמל?

הבאת אותה בשאלה ! :lol::-o

ובקשר לעמוד , מה אתם מתפלאים אתם חיים בישראל.שכחתם?

יוגב

פורסם

זאת יוזמה חדשה של עיריית רמת גן, חניה שמורה למלגזות...

תחשבו על זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את האמת אני לא הייתי כל כך פוסל את החנייה הזו-במידה וזו הייתה חנייה אחרונה לא הייתי חושב פעמיים ועולה עם 2 גלגלים על המדרכה הימנית ואז האוטו היה מנצל גם את החנייה הזו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
בנאדם בא, רוצה לחנות, באמאשלי רוצה לחנות, אבל באים הכושילבבו האלה ותוקעים לו עמוד צינור! כוסעומו המדינה הזאת!

:lol::-D:lol:

מאלף אריות בורמזיות, כוסעומו המדינה הזאת.

פורסם
את האמת אני לא הייתי כל כך פוסל את החנייה הזו-במידה וזו הייתה חנייה אחרונה לא הייתי חושב פעמיים ועולה עם 2 גלגלים על המדרכה הימנית ואז האוטו היה מנצל גם את החנייה הזו.

השאלה היא אם הפקחים שחיים שם ביום יום לא יתנו לך דוח על זה.

למרות שבעניין של ביטול דוחות חנייה עיריית רמת-גן גמישה יותר מעירייה מתועבת אחרת בארץ - עיריית ת"א.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...