Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול קניתי סאני 93 , עברה 165K ק"מ, אוט', SLXI. והייתי רוצה לעשות לה יישור קו.

לפני שאני עושה לה יישור קו, אני צריך יישור קו בעצמי.

אשמח אם תוכלו לומר לי מה עליי לעשות, איזה דברים להחליף (שמנים, מים, עוד משהו?)? ואם אפשר גם המלצות לחומרים שצריך, איזה דברים לבדוק?

אני מעדיף לעשות את הדברים בעצמי ולא במוסך.

מודה מראש

יהודה

פורסם
שלום לכולם

אתמול קניתי סאני 93 , עברה 165K ק"מ, אוט', SLXI. והייתי רוצה לעשות לה יישור קו.

לפני שאני עושה לה יישור קו, אני צריך יישור קו בעצמי.

אשמח אם תוכלו לומר לי מה עליי לעשות, איזה דברים להחליף (שמנים, מים, עוד משהו?)? ואם אפשר גם המלצות לחומרים שצריך, איזה דברים לבדוק?

אני מעדיף לעשות את הדברים בעצמי ולא במוסך.

מודה מראש

יהודה

בשמנים וכו'..., לא כדאי לך תתעסק אם אין לך ידע. כי אם תשאיר את השמן על הכביש, ורוכב אופנוע חסר מזל יעלה עליו, הוא יחליק, ועלול לקרות לו, או לך, או לסובבים אותכם, משהו מסוכן מאוד. לא כדאי אם אין לך ידע. אבל אם אתה רוצה, תלך למוסך, קבל הצעת מחיר, ותשווה עם מוסכים אחרים. וזהו. הם יודעים מה הם עושים, הם מבינים, והם מכניסים את השמנים ואת כל הכימיקלים האחרים לתוך מיכלים מתאימים. אבל אם אתה עדיין רוצה לעשות את זה בעצמך, יש ספרי היינס (HAYNES) שהם מסבירים בתוכם איך לעשות מה. אני חושב שאין כאלה בארץ, ואתה תצטרך להזמין מחו"ל. או, אפשרות נוספת, להזמין אליך הביתה חבר שיש לו ידע, והוא יעזור לך בפעם הראשונה. (במידה וזו הפעם הראשונה שלך שאתה עושה יישור קו לרכב).

אבל חוץ מזה הרכב אמיןונוח מאוד (אם כי קטן מאוד למשפחה :???:)

ושוב, אם אני טועה - אנא, תקנו אותי. מטעויות לומדים!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שמן מנוע

פילטר שמן

פילטר אויר

פלאגים

חוטי הצתה(במידה וצריך)

נוזל קירור

נוזל בלמים

נוזל הגה כח

שמן גיר

באצם כל מה שדורש ריענון

זה מה שאני הייתי מחליף לרכב שרק קניתי.

עם טיימינג לא אמורה להיות לך בעיה כי אצלך יש שרשרת ולא חגורה רגילה.

וברכב שלך זה יותר מפשוט לעשות את הכל לבד מתחת לבית.

כמובן שתדאג להשתמש במוצרים איכותיים ולא של אמריקן איגל.

פורסם

דווקא בניסן סאני הטיפולים הרבה יותר מסובכים מרוב הרכבים שטיפלתי בהם.

הפילטר שמן בצד השני של המנוע ובעל גישה בעייתית.

אם הרדיאטור מקורי אז הברגת הניקוז הפוכה.

פורסם
ושוב (אתה יודע למה אני מתכוון)

אני לא מכיר את הבן אדם, אני לא יודע אם יש לו ניסיון בזה, אז אם אין לו ניסיון, אז עדיף שייתן למוסך לעשות את העבודה, לא?

ושוב, סליחה על הטעות...:roll:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

סליחה שאני מתעלק,אבל מה הבעיה להחליף שמן לבד מתחת לבית? לא צריך להיות מוסכניק בשביל לדעת לשים כלי, שלתוכו מרוקנים את השמן,לא צריך שום כלי מיוחד,גם ג"ריקן חתוך יעשה את העבודה,לגבי הישור קו,אם אין בעיות מיוחדות,אז להחליף מה ש boxer 19 אמר.

פורסם

תודה על התגובות.:-D

אכן יש לי גיס שמבין בדברים הללו, רק רציתי לוודא לפני , איזה דברים כדאי להחליף ושאינם מצריכים מוסך.

• תוכן חדש...