Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקסו לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף אחרי חודש חיפושים, הרבה סבלנות ושביתה מבורכת מצאתי את המיועדת!

סיטרואן סקסו 2000 1400 5 דלתות אוטומט יד שלישית 115000 ק"מ

הרכב נראה חיצונית במצב מצוין ואחרי בדיקה המוכר מוכן לרדת להתגמש אבל עושה רושם

שלא יהיה הרבה מה לתקן. הרכב מטופל במוסך מורשה עם קבלות והבחור נראה ייקה אמיתי וטוב :-D

המחיר שהוא רוצה 22.9 אלף לפני שהתחלנו להתגמש...לפי המחירון באתר של "הגה"

יש למישהו עצה חשובה שכדאי לדעת לפני הקניה?

(דרך אגב, חובה אוטומט, חובה 5 דלתות ורוב הנסיעות יהיו בעיר בסביבות 300 ק"מ בשבוע...:lol: )

תודה למגיבים (מנסיונם האישי)

פורסם

650 ק"מ לשבוע בעיר? בטוח? כי אם כן, זה אומר יותר מ-33,000 ק"מ בשנה. עם קילומטראז' כזה,

יכול להיות שכדאי לך לשקול מנוע דיזל (במיוחד אם הדרישה לאוטומטי לא באמת קריטית כפי שאתה מציין).

דרך אגב, אני ממליץ לבדוק את המחירון גם באתר לוי יצחק. אני בעד תחרות ושימוש במחירונים אחרים,

אבל חבל שכשתרצה למכור תגלה שא' - כולם מסתמכים על מחירון זה, וב' - המחיר שם נמוך יותר...

רועי.

פורסם

א. תיקנתי את עצמי, סליחה על הקילומטראז'...זה 300 ולא 650...

ב. המחירון של הגה זול יותר בדגם הזה...אבל נראה לי שאני אמכור לפי לוי יצחק...:lol:

פורסם

תודה למגיבים, קניתי את הרכב איזה כיף 8)

ואולי זה לא המקום אבל האתר הזה עזר לי מאוד מאוד. בייחוד הפורום הזה.

כל הכבוד לחברים!

• תוכן חדש...