Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול עשינו שטיפת מנוע (כן אני יודע יצאתי דפוק, לא קראתי לפני כן את האזהרות.) בקיצור הרכב הניע לאחר השטיפה לכמה דקות וגם המנוע נשמע מוזר עם נקישות ונחנק.

לאחר מכן ניסינו להניע אך ללא הועיל פירקנו את הפילטר אוויר וראינו שיש מן פיצוצים מהקרבורטור כמו גז שנפלט החוצה, האוטו מסרב להניע אך פולט עשן שחור מהאגזוז, בנוסף לכך הנורות של הלחץ שמן והחום שנדלקות עם הסוויץ לא נדלקות עכשיו.

יש למישהו רעיניות למדתי את הלקח להבא.

תודה

פורסם

לפי התיאור שלך כנראה גרמתם לקצר חשמלי, יש צורך לפרק את מכסה המפלג ולייבש את כול החלקים כמו כן לעבור על כול החיווט וקופסאת הפיוזים ולייבש אותם.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש צורך לפרק את מכסה המפלג ולייבש את כול החלקים

זה נכון, וכדאי גם לייבש את קצה כבל המתח הגבוה ביציאה מהקויל ואת הקויל. על כל רכיבי המתח הנמוך כמו, מוליכים, נתיכים, מחברים וכו' אין טעם לעבור, מכיוון שברכב לא ממוחשב הם יכולים להיות טבולים במים בלי שזה יגרום לבעייה, בדרך כלל. בטווח הארוך יותר, זה יכול לגרום לקורוזיה, אבל זה כנראה לא מה שתוקע אותך עכשיו.

פורסם

עדכון המצב, פירקתי את המפלג וישבתי אותו עם פן כמו כן את הפלגים, הרכב הניע אך השמחה נעלמה תוך שניות, המנוע נשמע לא טוב בכלל, האוטו הוציא עשן שחור, האגזוז הרעיש מאד, דבר שלפני כן לא קרה, היה צורך ללחוץ כל הזמן על הגז, החלטתי לעשות נסיעה קצרה אולי זה יעבור.

נסעתי כמה מטרים והחזרתי תאוטו חזרה כי הבנתי שאין מצב לנסוע איתו, מה עוד אפשר להוסיף?

מהקרבורטור יש רעש מוזק מאד רעש של דליפת גז, המנוע כולו זז ורוטט לפני כן הוא היה שקט לא מרגישים שהוא עובד.

בקיצור לא יודע מה לעשות? טיפול 10 אלף עשיתי לפני שבוע, אולי יש בעייה עם הפלגים אחד מהם לא טוב או שהתבלבלתי בסדר.

או אפשרות שנייה שמנוע התייאש והאוטו גמר את חייו?

פורסם
אולי יש בעייה עם הפלגים אחד מהם לא טוב או שהתבלבלתי בסדר.

או אפשרות שנייה שמנוע התייאש והאוטו גמר את חייו?

אם התבלבלת בסדר ההצתה, אז לפחות שני פלגים לא מקבלים הצתה בתזמון הנכון. זה לא נשמע לי סביר שרכב יעבוד על שני צילינדרים (מקסימום).

לא סביר בעיני שהמנוע ניזוק.

מציע שתפרק את הפלגים ותייבש אותם היטב עם פן. תן טיפול דומה לכבלי ההצתה. שים דגש מיוחד על קצות הכבלים בצד הפלגים.

סמן בזהירות את כבלי ההצתה כדי שלא תתבלבל בסדר ההצתה.

פורסם

אם לא הוצאת והחזרת את החוטים אחד אחד, אז יש סיכוי טוב מאוד שבלבלת את החוטים.

סדר ההצתה אצלך הוא 1342 ואם אני לא טועה אז הרוטור של המפלג מסתובב עם כיוון השעון כשאתה מסתכל עליו מלמעלה.

בוכנה 1 היא בד"כ הבוכנה שהכי קרובה לרצועות המנוע. בדוק לאן במפלג כבל המצת שלה הולך. מהנקודה הזו לך עם כיוון השעון וודא שהכבל הולך לבוכנה מספר 3, כבל אח"כ לבוכנה 4 וכבל אח"כ לבוכנה 2.

R5.JPG

פורסם

כלומר 1 היא הכי הימנית התחתונה? אני כמעט בטוח שלא עשיתי בלבול כי שמתי מדבקות עם המספרים? יש הסבר נוסף להתנהגות האוטו?

• תוכן חדש...