Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל נתק את המינוס מהמצבר.

צירפתי לך איורים,בראשון סדר ההצתה ,תבדוק שהוא בסדר המתואר, .

באיור השני ישנם רכיבי הצתה שאותם אתה צריך לייבש, כולל את "מודול ההצתה", זה מחשב הצתה שיושב בתא מנוע.

חפש את צמת המנוע שרצה באיזור הגיר אל הוונטה,יבש גם באיזור שם.

לסיום ,תסתכל בתיבת פיוזים מתחת לתא כפפות ,תבדוק אם איזה פיוז נשרף ומונע מהמנורות בלוח השעונים לדלוק.

מה שאתה מתאר בעצם זו הצתה לקויה,מה שגורם למנוע לעבוד על 3 בוכנות ולרעוד,דלק שלא נשרף יוצא מהאגזוז כעשן שחור .

בהצלחה.

212.JPG

121.JPG

פורסם

תודה רבה לכולם, האוטו חזר לעצמו, בשביל לבדוק את התגובה של האוטו ניתקתי כל פעם חוט אחד והורגשו שינויים כרגע כל הבוכנות עובדות והאוטו בסדר גמור.

שוב תודה לכולם, ספק רב אם הייתי מצליח לפתור זאת לבד, יש כאן אנשים ממש זהב.

לאיצק התרשים איננו מדויק כלומר הוא הפוך הימני הוא 4 והשמלאי 2

הימני 3 והשמאלי 1, מאה אחוז שזה הפוך מכיוון שגם האורך אינו מתאים וכך כל הבוכנות עובדות.

פורסם

כנראה, או שבגלל שהפלגים התייבשו, יש שאלה קטנה, תמיד ברדיאטור השתמשו במי ברז, בגלל נזילות וכ"ו אני שוקל לעבור לנוזל קירור האם זה מסוכן בגלל נזילות שיגרמו?

עוד שאלה קטנה איך אני מרוקן את המים אין באוטו הזה פקק ריקון?

פורסם

נסיעה על מי ברז לאורך זמן גורמת לנזק עצום למנוע ולמערכת הקירור.

אם אתה רוצה לבצע טיפולים לרכב בעצמך הדבר הנכון והרציני הוא שתתחיל מקניית (או השגת) ספר טכני לרכב בו מתוארות כל הפרוצדורות ונקודות חשובות שיש לשים אליהן לב. למעט מדריכים מסודרים שנכתבו מיוזמתם של חברי פורום הפורום לא נועד לפרט תהליך מלא של טיפול, כולל כל הידע והנסיון. מה שכן הפורום נותן הוא פתרון בעיות, מסובכות ככל שיהיו.

פורסם

יוני - אני שמח שהתקלה נפתרה.

הגעת עכשיו לצומת דרכים:

או שתגיד "אימלה" ולא תיגע יותר במנוע הרכב. או שתבין שהשד לא נורא כל כך ומעכשיו תלמד יותר ותשתפר.

באיזו דרך תבחר - את זה אתה תחליט.

בהצלחה

פורסם

נהפוכו אני מאד שמח שיש לי "גרוטאה" אני כל הזמן לומד דברים חדשים, מתייחס לרכב אחרת, נניח נער בגילי שיש לו מאזדה 3 חדשה לא מבין על מה אני מדבר שאני מנסה להסביר לו מה התקלקל לי באוטו.

אני כל הזמן בתהליך של למידה לפני חצי שנה למשל לא ידעתי מונחים בכלל, לאט לאט אני צובר ידע וניסיון, עשיתי טיפול לבד הצלחתי להניע את הרכב, אין ספק התמכרתי לתחביב הזה, כל פעם אני מחליף דבר אחר באוטו, בסוף אני אגרום לה להיות חדשה, אחרי שקיבלתי אותה במצב לא מזהיר.

פורסם

ביום שישי שטפתי גם אני את המנוע במי ברז יותר נכון הצפתי אותו (לשם ניקוי) , המנוע היה קר ונתתי לרכב להתייבש , במחשבה לאחור זה דבר מטופש ומיותר.

למזלי הגדול והרכב רבותיי צרפתי (306 שנת 95) תקין לגמרי , פעם אחרונה שאני נוגע במנוע חוץ מטיפולים .מזל גדול.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

• תוכן חדש...