Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, איביזה טורבו לפני קניה, נבדקה ע"י "המומחה" (אהבל רצח לפחות זה שבדק את האיביזה המדוברת, הוא כתב בסוג רכב "סיית" מרוב שהוא שומדבר), בקיצר, כל הבדיקה בכסתחים רגילים בלאי כאן רעשים שם, מבחינת מרכב: הוחלפו חלקי פח בברגים, אני לא יודע איזה לא ראיתי את האוטו, "מעיכות בקורת אורך רצפה (שלדה)" למישהו יש מושג למה הוא רשם שלדה ואמר שהאוטו סה"כ חנה על מדרכה ? (אני בספק אם יש אוטו בארץ שאין לו מעיכות תחתית).

חלון צד נהג לא עובד.

מנורת AIR BAG דולקת בלוח שעונים

המוכרים (משפחה, אמא מורה אבא שאני לא יודע מה העיסוק והילד חייל בקרבי שנהג על האוטו עד לגיוס), האוטו יד 2 (01) עם 83000 ק"מ בצבע כסוף, המחירון ע"פ ידידנו לוי מופיע 45500 לפני שקלול, 46800 לאחר שקלול, יש לאוטו דוד פתוח עם מסנן/משתיק (לא ממש הבנתי מי נגד מה) והם דורשים 48000, לי אישית המחיר נראה מופקע בגלל הקטע עם הכרית אויר והחלון נהג שעלול לעלות כ-1000 ש"ח ע"פ מסורת הקונצרן.

השאלה היא מה גורם לנורת כריות אויר לדלוק ? אם אפשר לבדוק את זה ללא מוסך יהיה טוב, כי האוטו נמצא בסוף העולם שמאל, יש רצון לטפל באוטו במוסך תושיה/פליקס בת"א, ניסיתי ללחוץ שהאוטו יגיע להבדק על העניין לפני שסוגרים כדי לא לפול, אבל זה לא הולך לי.

יש רעיונות מה לעשות ?

האם הקטע עם המעיכות בתחתית שהוא רשם על זה שלדה זה רק לכסתח את עצמם ואין מה לדאוג ?

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הקטע של המעיכות בשלדה זה זניח. נסה ללחוץ על המוכר בקטע הזה אבל אם הוא מבין חצי דבר זה לא ילך לך.

הקטע של הכרית אויר יכול להיות יקר מאוד כמו מחשב (כמה אלפי שקלים) דרך כמה מאות שקלים אם זה חיישן סורר ועד סכום זניח עד אפסי כמו קונקטור לא מחובר טוב (כמו שהיה בקליאו שלי כשקניתי אותה).

דוד פתוח מראה שהרכב כבר "שיפצורים", כנראה ע"י הנהג הצעיר כך שכל הסיפור שהרכב בבעלות משפחה וכו' מקבל בעצם משמעות נמוכה יותר.

לפי הנתונים היבשים ששוים בערך כלום, האוטו נשמע לא רע בעיקר בגלל מצב האיביזות בשוק. אבל כאמור, נתונים יבשים שוים כלום...לך תראה את האוטו ותנהג עליו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הוחלפו חלקי פח בברגים? אני גם לא ממש מבין למה התכוון המשורר.

לגבי חלון צד נהג: הבעיה יכולה להיות פשוטה - בעיה בכפתור שזה דיי נפוץ באיביזות ואז עלות החלק היא 100 שקל. לי הלכו 2 כאלה ועכשיו השלישית :?. עם השנים הם נוטים לאבד את המגע. אפשר להתנחם בעבודה שהכפתורים שמגיעים עכשיו מהחברה מגיעים מהדגמים החדשים יותר שבו הפנאנט האידיוטי של הכפתור הישן הוחלף באמין יותר. במקרה הגרוע, יכול להיות שהבעיה היא מורכבת יותר ואז אתה יכול לשלם סכומים גבוהים בהרבה.

לגבי הנורה - שוב, פה זה יכול להיות מכמה סיבות. אפשר לבדוק את הסיבה בדר"כ באמצעות בדיקה ממוחשבת. בנוסף שווה לבדוק שהקונקטור לא מנותק \ מחובר היטב.

לגבי הבדיקה: אל תתפשר בבדיקת הרכב. תבדוק במקום אמין ומקצועי. בנוסף, תעשה בדיקת מחשב.

פורסם

אתה לא יכול להתייחס לבוחן של הרכב כXXX

ולאחר מכן להתייחס ברצינות ו/או מקצועיות לניתוח שלו

קח את הרכב למכון בדיקה נורמאלי

דבר שני נורית כא לפי נסיוני לפחות עם האוודי של אבא שלי ועוד כמה רכבים שראיתי מעיד על כרית אויר צד נוסע לקויה,אבל זה מחייב בדיקה במוסך של החברה דרך איבחון ממוחשב.בהחלט יכול להיות תיקון יקר,ולכן חובה ללכת לבדי הכל למוסך לקבל הערכת מחיר על העניין וזה יספק לך עילה מוצלחת ביותר להורדת המחיר בויכוח עם המוכר.

חוצמיזה לשלם 2500 מעל המחירון לרכב די מבוקש ובעל נתונים יבשים ממש טובים -פשוט זניח.אישית אם הרכב היה שלי הייתי מבקש הרבה יותר מזה.גם ככה מחירון מצחיק אבל שיהיה

לגבי החלון-אין מה להרחיב,בעיה מאוד מוכרת לצער כולם,שוב לקבל הערכת מחיר (זה יקר לתיקון) במוסך מורשה

פורסם

בקיצר אני צודק וכדאי מאוד לקחת את האוטו למוסך לפני שחותמים.

לגבי הבדיקה: עשו בדיקה ממוחשבת אין לי מושג מה הנתונים שם אומרים, הבודק אמר פיקס.

גם לגבי מצב האוטו בכלליות הוא אמר שהמצב מצויין יחסית לאיביזות שהוא בודק מידי פעם.

תודה, אור.

פורסם

אתה בעצמך אמרת שהבודק הוא :"אהבל רצח ושומדבר"

קח בעירבון מוגבל את דבריו,זה כל מה שאני אומר

אתה לא צריך לסגור איתו לטפל בעניין,

אבל כן צריך לקבל חו"ד על עלות התיקונים ומהות הנזק.

אלו הם שני קלפים חזקים שיפעלו לטובתך בסעיף המחיר הסופי

תגיד לו שכרית האויר זה עניין בטיחותי ואין מצב לוותר על כך-שחק את הלחוץ בטיחות זה תמיד עובד

אותו כנל לגבי החלון-הרי חלון לא תקין עלול ליצור מצב בו אתה לכוד ברכב(יותר נכון הנוסע),חוצמיזה אם בטסט יעלו על זה הרכב לא יעבור טסט.

נ.ב-מה זה בדיקה ממוחשבת?

זה שהקלידו את הממצאים לתוכנת חשב והדפיסו את זה יפה לא אומרת כלום

מקסימום מיחשוב זה התדפיס נתוני בדיקת מנוע

פורסם
הוחלפו חלקי פח בברגים? אני גם לא ממש מבין למה התכוון המשורר.

הוחלפה כנף / דלת וכו'. קטע פח המחובר בברגים, ואינו חלק מהמרכב של הרכב, כגון גג.

מעיד בסה"כ על פגיעת פח שתוקנה בהחלפה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

החלק הישראלי הגיע: "אם לא תקחו את הרכב יש עוד 2 קונים שמחכים בקוצר רוח שלא תקחו", הוא דורש 49000 ש"ח ולא מוכן לזוז לשום מקום הוא טוען שהבעיה של הכרית אויר זה צריך איפוס מחשב ועלות של מאות שקלים סה"כ, לגבי החלון הלך מנוע הוא אמר לי.

מה אני אגיד לכם, חבל שהוא לא מוכן להכניס את הרכב למוסך וצריך לעשות את זה בערמומיות כדי לא לפול.

עדכונים יבואו מחר במהלך היום, כאשר אני כולי בתקווה חיובית.

פורסם
החלק הישראלי הגיע: "אם לא תקחו את הרכב יש עוד 2 קונים שמחכים בקוצר רוח שלא תקחו", הוא דורש 49000 ש"ח ולא מוכן לזוז לשום מקום הוא טוען שהבעיה של הכרית אויר זה צריך איפוס מחשב ועלות של מאות שקלים סה"כ, לגבי החלון הלך מנוע הוא אמר לי.

מה אני אגיד לכם, חבל שהוא לא מוכן להכניס את הרכב למוסך וצריך לעשות את זה בערמומיות כדי לא לפול.

עדכונים יבואו מחר במהלך היום, כאשר אני כולי בתקווה חיובית.

במחיר הזה יש הרבה שיסכימו לקחת את הרכב. השאלה אם הוא שווה את המחיר.

הלך מנוע = לפחות 1200 שקל בחברה.

פורסם

הלך מנוע = לפחות 1200 שקל בחברה.

איפה? תביא אני לוקח 5 מנועים בסכום הזה!

12K כבר נישמע הגיוני יותר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פאק,ולרגע חשבתי כבר איזה רווח אפשר לעשות על ה5 מנועים.

טוב,טעות שלי[לא ישנתי ב24 שעות האחרונות-תסלחו לי:oops: ]

אגב אור,מה ניסגר בסוף עם הרכב?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...