Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 160-170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני מנחש שאתה מחפש רכב חדש מהחברה (תקן אותי אם אני טועה).

הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע הוא או האודי A3 (עולה 176,600 בגרסת 1.6 טיפטרוניק).

או הונדה סיויק 5D (עולה 182,000 בגרסת אוטומט מנוע 1.8)

בכל מקרה או שתקח רכב יד שניה או ש"תמתח" במקצת את התקציב שלך.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
היי!

אני מנחש שאתה מחפש רכב חדש מהחברה (תקן אותי אם אני טועה).

הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע הוא או האודי A3 (עולה 176,600 בגרסת 1.6 טיפטרוניק).

או הונדה סיויק 5D (עולה 182,000 בגרסת אוטומט מנוע 1.8)

בכל מקרה או שתקח רכב יד שניה או ש"תמתח" במקצת את התקציב שלך.

שתי המכוניות עם התמורה הכי גרועה בקבוצה, למי שמשדרג מקורולה ומחפש אמינות.

נהדר.

האירופאיות כנראה לא יהיו אמינות כמו הטויוטה שלך, אבל זה שיקול זניח לדעתי - כולן אמינות מספיק.

ה307 היא מכונית מיושנת, מוחלפת בקרוב מאוד.

אני מציע או את הפוקוס שני ליטר האצ'בק - מכונית נהדרת - או, עדיפה לדעתי, הגולף TSI כפי שנכתב כאן. התיבה האוטומטית בגולף - הDSG - יותר מתקדמת וטובה מכל דבר אחר בקטיגוריה, פנים המכונית נעים מאוד והיא קצת יותר מיוחדת. המנוע חסכוני וחזק מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה למגיבים.

1. הגולף TSI לא באה כרגע בחשבון כי יש לי עדיפות לרכב אוטומטי.

2. האם מתוכננת בקרוב החלפת דגם הפורד פוקוס?

פורסם

ל-DSG מצב אוטומטי.

גם הפוקוס היא בחירה מעולה, אבל אין ספק שהייתי הולך על ה-TSI היחודי :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני ממליץ על מאזדה 6 האצ'בק (גרסת ה-5 דלתות) פרימיום, אמנם נפח מנוע 2.3 ליטרים אך לפי דעתי רכב מעולה (מניסיון).

בנוסף לכך, האיבזור נדיב ביותר (הגרסה הבכירה) והנתונים לא מביישים ספורטיבית ממוצעת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

1. בקשר ל-TSI האם אתם יודעים מתי יגיע לארץ?

2. הייתי גם בעלים מאוכזב של גולף 2.0 שנת 2000 - חלונות חשמל ועוד הרבה בעיות נוספות. האם הגירסאות החדשות אמינות יותר?

תודה

פורסם

אין מה לעשות, זה מנוע חדש ומתקדם. מצד שני, הוא רץ באירופה כבר זמן מה, ולפולקסווגן יש נסיון עם מנועים מתקדמים כך שלא הייתי חושש יותר מדי. לא זה מה שהיה עוצר אותי מלקנות את האוטו, בקיצור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצטרף להמלצה עם TSI, למען הגילוי הנאות אציין שהזמנתי רכב זה לעצמי. בדקתי גם את ה-Civic, פוקוס 2.0, אך כאמור ההחלטה הסופית הייתה גולף TSI. רכב נוח ומהנה מאוד לנהיגה. קח נסיעת מבחן ותיווכך בעצמך. החיסרון המרכזי לטעמי הוא רמת אבזור פנימית בסיסית Trendline, ומערכת שמע בסיסית ביותר, כרגיל היבואן מנסה להוריד עלויות, פנים הרכב (איכות ריפוד, תאי אחסון וכו') נמוכה מרכבים שעולים 130K

פורסם
מצטרף להמלצה עם TSI, למען הגילוי הנאות אציין שהזמנתי רכב זה לעצמי. בדקתי גם את ה-Civic, פוקוס 2.0, אך כאמור ההחלטה הסופית הייתה גולף TSI. רכב נוח ומהנה מאוד לנהיגה. קח נסיעת מבחן ותיווכך בעצמך. החיסרון המרכזי לטעמי הוא רמת אבזור פנימית בסיסית Trendline, ומערכת שמע בסיסית ביותר, כרגיל היבואן מנסה להוריד עלויות, פנים הרכב (איכות ריפוד, תאי אחסון וכו') נמוכה מרכבים שעולים 130K

לאחר שיחה עם סוכן מכירות בצ'מפיון הובהר לי שאין נסיעות מבחן לרכב עד חודש הבא ושהרכב מגיע ברמת האיבזור כמו של הגולף "ג'נריישן".

היכן עשית את נסיעת המבחן?

פורסם

ג'נריישן מתייחס לחוץ ולא לפנים. הרכב מגיע עם גג-שמש מקורי, ג'נטים מגנזיום, מראות ופסי צד בצבע הרכב, גריל קדמי עם עיצוב דומה לג'טה, פסי ניקל בצד, ללא פנסי ערפל. החלק הפנימי, הוא טרנדליין - עלוב.

לגבי נסיעת מבחן, אני אומר לך מה הוסבר לי. רכב TSI נמצא בארץ, אך מאחר ולא הושק רשמית היבואן מאפשר נסיעת מבחן רק לעיתונאים, בתחילת מאי (זה או טו טו מגיע) יאפשרו נסיעת מבחן לכל מי שמתעניין. מאחר ואני הזמנתי את הרכב, נהגו בי כיוצא מן הכלל, וכך יכולתי ליסוע בו.

• תוכן חדש...