Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעל לעמידה ממושכת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשבוע שעבר רעייתי ואנוכי ביקרנו חברה בבית החולים תה"ש מחלקת יולדות לאחר שחברה של רעייתי החליטה שהיא צריכה ללדת. בקיצור, כל אנשי הצוות ללא יוצא מהכלל נעולים בקרוקס וכי למה ? הרגל לא חנוקה בתוך נעל, הנעל אוורירית, קלה והכי חשוב מאוד מאוד נוחה לעמידה ממושכת. מכיוון שיש לי גם נעלי טבע וגם נעלי בירקי - אציין שהם נעלים מצויינות אבל לפעולות מוגדרות כמו למשל עם הבירקי נהדר לשטוף את האוטו (בקרוקס יש חורים) או למשל לעבוד במטבח אבל לעמידה ממושכת אחזור שוב רק קרוקס. גש לחנות הקרובה לביתך ונסה בירקי מול טבע מול קרוקס; אם תתגבר על הכיעור חיסלת כאמור את כאבי הרגלים.

פורסם

מזל טוב על העבודה החדשה

בעבודות הקודמות שלי הייתי באותה בעיה

אני מצאתי שהנעל הכי נוחה לעמידה ממושכת היא adidas stabil

זה דגם ייעודי לשחקני כדור יד מקצועיים,המבנה של הסוליה רחב מאוד ומאפשר פרישה של המשקל על הרצפה והן נוחות בטירוף לעמידות ממושכות והליכה

הבעיה היא שהיום אדידס עושים עיצובים לא משהו בכלל לעומת העיצובים הפשוטים והטובים של לפני כמה שנים,וגם הנעל יקרה.

אגב-בירקנשטוק הרבה יותר איכותית ונוחה מקרוקס,אבל אין לה את העמידות במים של הקרוקס

stabil.jpg

Crossover CC 5.jpg

פורסם
בקיצור, כל אנשי הצוות ללא יוצא מהכלל נעולים בקרוקס

וזה לא מפסיק שם.. תצא החוצה תבין על מה אני מדבר. :wink:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מצטרף לממילצי הקרוקס.

עברו תחת רגליי בכל מקום אפשרי והצדיקו את קנייתם.

כל המשפחה נדבקה במחלה.

מה שכן- לטיול בנחל עמוד היא לא מתאימה :-D (מנסיון כואב)

יש לי חבר אגב שמאז היום הראשון של הקרוקס בארץ כשהוא קנה את הנעל, הוא לא קנה נעלי ספורט או שום נעל אחרת

(כלומר כבר כמה שנים שהוא לא קונה נעליים:roll: )

אמיר.

פורסם

תצחקו אבל אחרי שהיכנו לי מדרסים אורטופדיים. הנעליים הצבאיות הן אחת הנוחות שיש.

ומה הקשר.! תכין לך מדרסים אורטופדיים. וכל נעל ! תפסיק להכאיב לך. יהיה לך קל לעמוד שעות. והמשקל יתחלק טוב יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לי יש בעיה ברצועה הצולבת של הברך

ואחרי ביקור אצל רופא מומחה [שהציע לעשות לי רטרוסקופיה אבל זה כבר סיפור אחר] שהמליץ לי ניו באלאנס

אני הולך איתם דיי הרבה

בזמן האחרון המחירים שלהם נהיו משוגעים משהו כמו 700 800 שקל לזוג החלטתי לנסות חברה בשם AVIA ומה להגיד לך בינתיים לבירכיים שלום :-)

בהצלחה בבחירה

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ניו באלאנס עולה יקר במקומות יקרים, אחרי שקניתי זוג אחד שלהם ב 800 ש"ח, גיליתי שיש חנויות שמוכרות מקורי לחלוטים בחצי מחיר.

לפחות ברחובות יש חנות שמוכרים שם בחצי מחיר, אחרי הזוג הראשון שלי של ניו באלאנס אני לא אעזוב אותם כנראה עוד הרבה זמן, למרות שהבנתי שהמירל זה העתק של הניו באלאנס בתקווה שזה נכון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

NB-991/992 מקוריים אין בחצי מחיר בשום מקום.

קרוקס לא מומלצים לאנשים בעלי העזה מוגברת, למרות המיתוס שלא מזיעים בהם גם ברגל לא גרובה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה לא שלא מזיעים בהם, אלא שהזיעה לא מסריחה כשמו שמזיעים בנעל פלסטיק.

הבקטריות שבכף הרגל עם הזיעה גורמות לריח מסריח מוגבר עם חומרים סינטטים מסויימים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...