Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת 205GTI כן כן אני עדין מחפש... :roll:

אתמול לקחתי רכב שקרוב משפחה שלי המוסכניק המליץ לבדוק ,

בבדיקת המנוע יצאו הליקויים הבאים:

דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים, רעשים ונקישות פנימיות , מנוע שורף שמן במאמץ, לחץ עוקה גבוה , סימני מעבר לחץ למע' קרור, סיבובי מנוע לא יציבים , תושבות מנוע פגומות. וזהו..

שאלתי היא מה המשמעות של ליקויים אלה, כמה הם קריטים ואם אני בכל זאת קונה את האוטו מה לדעתכם תהיה עלות התיקון?

תודה רועי.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

מה זה?

אז מה היה לנו?

דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים...

רעשים ונקישות פנימיים!!!

מנוע שורף שמן במאמץ

סימני מעבר לחץ למערכת הקירור

לחץ עוקה גבוה

סיבובי מנוע לא יציבים

תושבות מנוע פגומות.

אל תקנה!!!

סיבובי מנוע לא יציבים זו מחלה שאי אפשר להיפטר ממנה, וזה סתם ירגיז אותך כל הזמן, ויפגע בהנאה מהרכב.

בנוגע לשאר הליקויים - כנראה שצריך להחליף מנוע (יש אפשרות שהראש, ואולי אפילו הבלוק גמורים), או במינימום לעשות אוברול (כי אם הראש והבלוק בסדר, אז הרינגים גמורים), כולל החלפת תושבות.

עלות - מינימום 5000 ש"ח (כנראה הרבה יותר, אני לא מכיר מחירים של פז'ו)

אם אתה קונה את האוטו - דבר עם תומר. הוא ידריך אותך בנוגע לאפשרות של החלפת מנוע, אולי אפילו "שתילת" מנוע MI16. זה יעלה לך איזה 10,000 ש"ח לפחות, אבל יהיה שווה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

דווקא ברכבים ישנים כאלה, המנוע זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.

אם השילדה תקינה ושאר חלקי ההנעה במצב טוב (קלאץ', גיר ציריות, בלמים, בולמים) אז קל את האוטו בפחות מהמחירון. הרי גם אם המנוע היה במצב טוב, בטח יש עליו כ-250K, מנוע כזה כבר בכל מקרה בסוף חייו ולא ימשוך עוד הרבה (וגם אם כן, תחלום לקבל ממנו יותר מ100 סוסים, לעומת ה-115 המקוריים).

להשתיל מנוע GTI1.9 באוטו יעלה לך כ-5.5K כולל עבודה, ככה שאם תתפשר על המחיר, תוכל לקחת רכב עם מנוע צעיר, טוב וחזק מהמקורי.

יש גם אפשרות למנוע MI כמובן, אבל לא הייתי הולך עליו אם אתה לא מכיר את הרכב ואתה נהג חדש, זה מנוע חזק מאוד (160 סוסים) על בודי קליל. אם בכל זאת אתה רוצה כזה, אני יודע שיש אחד למכירה קומפלט (מנוע, גיר, מערכת הזרקה) ב-6K בערך, תוסיף עוד כ-2K להשתלה שלו.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

המנוע הזה גמור. נקודה.

אם יש לך כסף לאחד חדש. ואלו כול התקלות של האוטו, כלומר הוא תקין מבחינת שילדה וכול שאר המכלולים. אז תנסה להוריד במחיר. תברר מחיר של 1.6 או 1.9 חדש.

ואם זה משתלם לך ויש לך כסף. אז לך עליה!!

כמו שראלימן כתב, כמעט בלתי אפשרי למצוא מנוע מקורי במצב טוב. אני חושב שבכלל בלתי אפשרי.

עדיף שאתה תעשה את החלפת המנוע ותדע בידוק מה שמו לך במקום שהבעלים הקודם שם, ולך תדע באיזה איכות הרכיבו אותו.

אבל לא הבנתי למה אתה לא מנסה את הGTI של גיא קספר?

תבדוק בפורום קנייה ומכירה הוא השאיר שמה מספר...

פורסם

המנוע הזה הוא מנוע 1900 מלפני כשנתים, שאין לי מושג איך הוא הגיע למצב כזה.

לדעתכם אין צ'אנס למנוע? יענו צריך להחליף או שאפשר בעזרת אי אלו טיפולים לשפר את מצבו(החלפת אטם ראש מנוע, ניקוי אינג'קטורים, החלפת מחזירי שמן ותושבות..)?

מוזר לי מצב המנוע כי האוטו בסה"כ עבר 130K ק"מ ועוד בשלב מסויים החליפו לו מנוע.

ונ.ב מה כולם ממליצים על האוטו של גיא?

האוטו הוא יד עשירית עם משהו כמו 200K ק"מ הצבע כולו שרוף והדש בורד שבור.

בלי להעליב ראיתי הרבה GTI למכירה ורובן נראו במצב הרבה הרבה יותר טוב וכמובן ללא פגיעות שילדה.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

תראה לפי דעתי יש כמה אפשרויות.

1) המנוע שהושתל הוא מנוע משומש ולא משופץ, ככה שבעצם הוא בילה מי יודע כמה ק"מ תחת מכסה מנוע של 205 אחרת, שיכול להיות שהורדה מן הכביש מסיבות שונות, ואז הוא נקנה בזול והועבר לזאת ששמת את העין עליה.

2) בעל הרכב זיין למנוע את הצורה.

3) מכון הבדיקה מגזים (לא סביר).

בכול מקרה, אם הוא מוכן להתפשר על המחיר ולהוריד בצורה שתשתלם לך להשתיל מנוע חדש/משופץ... אז תחשוב על זה.

סתם לידע כללי, איזה שנה האוטו?

וכמה הוא רוצה? (מחירון? מעל? מתחת?)

אתה לא חייב לנקוב מספר אם לא נעים לך...רק שנקבל מושג...

חוצמזה האוטו במצב טוב?

פורסם

האוטו שנת 92 יד שביעית, חיצונית נראה פצצה , דש בורד חדש, מושבים OMP ,

מנוע 1900... פילטר +אגזוז , אורצור מושקע לאללה

ישנה פגיעה בקצה השלדה שלא פוגמת ביציבות ולא בבטיחות( גם הבוחן וגם קרוב משפחה מוסכניק אמרו) אך פוגעת במחיר המופקע שהבן אדם רצה 25K!!!! הורדתי אותו כבר ל 20 אבל לא נראה לי שיש מצב לכווץ את המחיר עוד הרבה (הבן אדם לא לחוץ למכור)

חוץ מזה הצמיגים ,בולמים בלמים וכל החארטה מסביב תקינים.

נראה לי אני יורד מהאוטו מה אתם אומרים?

פורסם

sterling כתב:

3) מכון הבדיקה מגזים (לא סביר).

אתה צריך לראות את הבדיקה של ה ZX שלי, כמה מוסכניקים שראו אותה לא הבינו על מה מדובר.

המכונים כן מגזימים כדי לכסתח את עצמם, אמנם לפי הבדיקה המנוע הנ"ל נראה ז"ל ( :p ) אבל צריך לבדוק כל דבר שוב במוסך.

פורסם
אתה צריך לראות את הבדיקה של ה ZX שלי, כמה מוסכניקים שראו אותה לא הבינו על מה מדובר.

המכונים כן מגזימים כדי לכסתח את עצמם, אמנם לפי הבדיקה המנוע הנ"ל נראה ז"ל ( ) אבל צריך לבדוק כל דבר שוב במוסך

:mm_yeah:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המכונית לבדיקת רכב מכסים את התחת שלהם עד תום .. ממש עד תום

בשביל להעיף את האחריות בקשר למנוע הם יגידו רעשים ונקישות

בקשר לגיר יגידו חריקות ועוד רבים וטובים הדברים...

היתרון בזה .. לקונה החסרון כמובן למוכר

וזה שנהנה מכול העולמות המכון , שכן אין אף פעם שימוש באחריות שהוא נותן

כי אחרי הכול , הכול כיסוי תחת!

:evil:

• תוכן חדש...