Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!! :-P

לפני שבוע קניתי פיאט פונטו ספייס 2001 16V. שבוע הרכב נסע סבבה בלי בעיות ושעון החום עמד על חצי סקאלה קבוע. לאחר שבוע ימים שמתי לב ששעון החום מטפס בזמן עמידה ברמזור מעל החצי עד שהוא מגיע למקסימום בתוך זמן מאוד קצר של כדקה-שתיים (זאת הייתה הפעם הראשונה שזה קרה, אני מאוד פאדנט ושם לב ללוח המחוונים של הרכב). כיביתי את הרכב כמה שיותר מהר. הגעתי למוסך מורשה פיאט באיזור תעשייה באזור.

במוסך נאמר בהתחלה שייתכן שזה הטרמוסטט, אז עשו לי מעקף בלי טרמוסטט לצורך בדיקה ונסיעת מבחן. נסענו לנסיעה של כמה דקות בלי טרמוסטט וכשחזרנו עדיין הרכב התחמם (אבל לא כמו מקודם.. עלה מעט מעל החצי). במוסך אמרו שזה לא הטרומוסטט ועכשיו צריך לעשות ניקוי רדיאטור ואם זה לא יעזור אז לעשות שיפוץ ראש מנוע.

שאלות:

1. האם חצי סקאלה חום זה נורמלי? אמור להיות פחות? הנסיעה היא נסיעה מאוד רגועה בלי השתוללויות ומהירות נמוכה.

2. המכונאי אמר לי בהתחלה "הטרמוסטט נתפס לך"... מה זה אומר?? מה הסיבה שטרמוסטט נתפס?

3. כמה צריך לעלות ניקוי רדיאטור? כולל עבודה?

4. איך לבדוק האם המנוע ו\או ראשו מנוע נפגע?

5. האם ייתכן שמשאבת המים לא תקינה? במוסך לא התייחסו למשאבה כגורם אפשרי לבעייה כלל.

6. כמה אמור לעלות שיפוץ ראש מנוע? (זהו מנוע 16 צילינדר)

תודה רבה.. סליחה על האורך..

טל.

פורסם

באמת קודם כול תיבדוק עם הרדיאטור נסתם והמים לא עוברים וביגלל זה הוא מיתחממם.

שנית הטרמוסטט יכול להיות באמת לא עובד ולא מפעיל לך את המאורר ושוב גם נכון ...לי למשל הייתה אותה בעיה הטרמוסטט לא עבד כי היה קצר והמנוע היתחמם בעמידה ,אחרי הסידור אין שום בעיות.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אוקיי אז הטרמוסטט תקין....בדוק סתימה ברדיאטור.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

ראית או שמעת שהמאורר אכן עובד בשתי המהירויות?.

ללא מזגן פועל תפעל רק המהירות הראשונה האיטית שעוברת דרך נגד הנוטה להשרף.

מהירות 2, המירה, תופעל רק ע"י לחץ גבוה של גז המזגן או עקב חום מנוע גבוה מדי או אם המהירות ה 1 לא תפעל אז תופעל המהירות ה 2 אך בחום מנוע גבוה יותר.

גם כדי לבדוק את זה כראוי ונכון, צריך להיות בעל מקצוע ומבין.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שמעתי את המאוורר מתחיל לעבוד חזק יותר ברגע שהוא מתחמם או כשאני מדליק מזגן.

שאלה נוספת שהיא די חשובה לי ואני די בטוח שאתם בתור בעלי רכבים דומים בטוח יודעים:

האם חצי סקאלה חום זה נורמלי? אמור להיות פחות? (בנסיעה מאוד רגועה בלי השתוללויות). כי המוסכניק אמר לי:" מה פתאום חצי סקאלה זה לא טוב בכלל!!! אמור להיות פחות" ואני יודע מנסיון העבר שלי על רכבים יפניים שחצי סקאלה חום זה סביר ולא אמור לסמן על בעייה כלשהי.

• תוכן חדש...