Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים של kyb

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באתר הזה:

http://www.yaam.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1422&kind=ViewShop&idprod=323_1&random=17005119333043712

בולמים מסוג KYB מסדרת הפרמיום,האם מישהו ניסה אותם בעבר? ראיתי בפורום הטכני שיש התייחסות לKYB אך לא נאמר שום דבר לגבי סדרת הפרמיום,ושימי לב למחיר לפי דעתי ממש זול.

פורסם

ים יחלפים שנמצאים בצ'ק פוסט בד"כ מוברים לבעלי עסק ומוסכים, לא יודע אם זהו המחיר הסופי, אבל זה הגיוני . גם אני בזמנו חיפשתי בולמים והגעתי אליהם. לך על זה. אני קניתי בולמים של מונרו בסוף ואני לא ממש מרוצה. הכי חשוב , לא לשכוח להחליף גם קפיצים!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

למה בדיוק להחליף קפיצים ? ? ? :shock: :shock:

תחליף רק אם יש שינוי כלשהו בגובה המרכב או שהקפיצים עייפים....

חוץ מזה , לפי מה שרשום באתר היצרן הבולמים הנ"ל ניתנים לכוונון , ולא נראה לי שאתה צריך

בולמים כאלה לרכב כמו שלך.

תנסה את סידרה EXCEL - G של KYB .

בכל מקרה המחיר לפרימיום נראה לי ממש נמוך. :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
למה בדיוק להחליף קפיצים ? ? ? :shock: :shock:

תחליף רק אם יש שינוי כלשהו בגובה המרכב או שהקפיצים עייפים....-מקדימה הרכב נמוך מידי,איך אפשר לדעת האם זה רק הבולמים או שזה גם הקפיצים?

חוץ מזה , לפי מה שרשום באתר היצרן הבולמים הנ"ל ניתנים לכוונון , ולא נראה לי שאתה צריך

בולמים כאלה לרכב כמו שלך.-אם זה המחיר אז למה לא בעצם?

תנסה את סידרה EXCEL - G של KYB .

בכל מקרה המחיר לפרימיום נראה לי ממש נמוך. :shock:

גם לי המחיר נראה נמוך למדי,שווה בדיקה.

ותפסיק בבקשה לזלזל במכונית המירוץ שלי....:)

פורסם

מה זאת אומרת למה להחליף קפיצים?! אם הבולמים התבלו אז למה שהקפיצים לא יתבלו?! קפיץ , למרות האלסטיות שלו הוא אלמנט שמתעייף עם הזמן, לא אמרתי חד משמעית אבל יותר משווה בדיקה. אי החלפת הקפיצים כשהם בלויים תגרום לשחיקה מואצת ומוגברת של הבולמים עצמם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אנחנו מתווכחים פה במקביל בשני שרשורים. :?

אין שום צורך להחליף קפיצים,אלא אם הרכב לא מאוזן.

הרכב הקודם שלי היה בן 10 עם 260,000 ק"מ ועם הקפיצים המקוריים והבולמים לא נהרסו ולא כלום.

אני חוזר - זה סתם זריקת כסף, אלא אם כן התופעות הנ"ל.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...