Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד שלום .

אני מצטרף לתשובה של ניניו, זו הדרך הנכונה.

ציינת שהמנוע הקודם נשרף . זה בגלל שחיברת אותו עם מפסק ולא, עם לחצן שיעביר לו

זרם רגעי ע"מ שיבצע את , פעולת הפתיחה הרצויה.

מנוע נעילה שמקבל זרם קבוע ישרף לאחר מספר דקות.

לכן שים לב כי הקוטביות נכונה [לכיוון פתיחה ], חבר עם לחצן ,וכדי לשמור על המנוע או

לחליפין מניעת קצר כלשהו , חבר זרם דרך פיוז [ מספיק 10A ].

עשיתי זאת בהרבה יונדאי אקסנט .

בהצלחה דורון.

פורסם

שלום דורון

על מנת שאני לא אעשה טעויות מיותרות - יש לך תמונה של כל רכיב שאני צריך לקנות ואיפה אני יכול לרכוש דברים כאלה?

אני אשמח אם תוכל לתת לי הדרכה של האמצעים שאני אמור לחבר ואיך.

לפי מה שהבנתי ממך אני צריך לחבר לפיקוד חוט. את החוט הזה אני צריך לחבר לפיוז 10A ומהפיוז חיבור של חוט ללחצן רגעי ולמנוע החשמלי ולסגור מעגל לגוף הרכב - אני צודק?

פורסם

איך המנוע חוזר למצב של סגירה אם מחברים אותו חוט אחד לגוף הרכב וחוט אחד ל+ ? הריי יש שתי חוטים שאחד מהם פותח ואחד מהם סוגר ואם מחברים ככה אז זה יעשה רק פעולה אחת לא?!

פורסם

חברים יקרים :lol::lol::lol:

ברוב שמחה וצהלה אני שמח לבשר לכם כי הוראותיכם הניבו פרי וכיום אני בעלים של גולף 95' בעלת פתיחת הבגאז' מתוך תא הנוסעים!!!

מצטער שלא צירפתי תמונות אבל אם יהיה דורש אני אענה לבקשה

תודה מכל הלב לכל המומחים שבאמת היו מומחים דני זומרשטיין וניניו שכיכב פה בצורה מדהימה!!!

• תוכן חדש...