Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש סאב SQ במחיר סביר מחיפוש שעישתי באתר הבנתי שהמובילים הם-

1. פינקס גולד קסנון

2. אינפינטי קאפה

3. האדייר שיבא סימן 3 (לא יודע מה המחיר שלו אם מישהו יודע אני אשמח לדעת?)

4. סרוין וגה צבע כסף

מועוניין לדעת מאנשים ששמעו מה דעתם על הסבאים הנ"ל ?

אני מעדיף סאב עם צליל מדוייק כמה שאפשר.

עוד שאלה לגבי הסרוין וגה "10 דגם vmax10svc?

פורסם

לי יש את השיבא והוא מצויין, לבטח טוב יותר מהקאפה. הוא עולה בסביבות 1100 ש"ח. כל השאר לא יצא לי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תקציב אני מעריך שאלפייה נכון?

השיבה לטעמי הוא הסאב הכי SQ ברשימה שלך. יש שאומרים שהוא דומה לפירלס XXLS הדיי מפורסם בפורום שלנו (שבאמת סאב מדוייק). חדש אתה יכול להשיג ב-1000 מאיזה בחור בנתניה. תברר על זה עם אנשים מהפורום שיש להם את הסאב הזה. אם לא תצליח, אני יברר עם חבר שלי (היה לו אחד כזה, והוא החליף אותו לקסנון :-D ).

הקסנון מדוייק (בתיבה אטומה), יותר חזק מהשיבה, אבל פחות מדוייק ממנו. השיבה משתלב מעולה במוזיקה. את האינפיניטי לא שמעתי אז לא אגיב עליו, ועל הסרוין ווגה (שמעתי את ה-12") הייתי הולך אחרי 2 האפשרויות הראשונות שאמרתי לך (השיבה והקסנון).

שורה תחתונה: אם SQ ו-SQ בלבד אתה מחפש, השיבה הוא הבחירה הראשונה בשבילך. גם בשבילי (אם הייתי מחפש SQ).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

www.adireaudio.com

אם אנני טועה .

אבל הוא כבר ישן ולא מיוצר יותר .

האחרון שיצא היה מארק 5 פה בארץ יש מארק 3 (תבין לבד)

המחליף שלו זה הקודה .

סאבים מדויקים אך סובלים מחוסר עוצמה .

מה התקציב "?

זה הסוכן \מפיץ בארץ

ISRAEL

Erez Shadach

New Industrial Zone

PO Box 117

Yavne

Israel

PHONE: 972 09 8986 788 or 972 052 8335 283

E-MAIL:

WEB:
http://www.shiva.ip.tc

משום מה אין אתר יותר

פורסם
שלום אני מחפש סאב SQ במחיר סביר מחיפוש שעישתי באתר הבנתי שהמובילים הם-

1. פינקס גולד קסנון- תקשיב

2. אינפינטי קאפה-תקשיב

3. האדייר שיבא סימן 3 (לא יודע מה המחיר שלו אם מישהו יודע אני אשמח לדעת?) - תקשיב

4. סרוין וגה צבע כסף - תקשיב

מועוניין לדעת מאנשים ששמעו מה דעתם על הסבאים הנ"ל ?

אני מעדיף סאב עם צליל מדוייק כמה שאפשר.

עוד שאלה לגבי הסרוין וגה "10 דגם vmax10svc?

אם לא תקשיב לא תדע. מה שתאים לך לאוזן זה הכי טוב. אולי מתאים לך פיוניר ב 300 שקל?

פורסם

קסנון פיניקס גולד נכנס לתקציב אך הוא חזק מהרשימה שלך . עוצמתי אם כי עדין איכותי.

הסרווין ווגה לא כל כך מדויק לדעתי אולי כששמעתי אותו התיבה לא היתה מי יודע מה , אבל שוב לא אהבתי אותו כלל

האינפינטי מעל לתקציבך .

אם אין לך בעיה עם עוצמה אז הקסנון הוא בחירה טובה , שיבה גם טוב אך הוא חלש מדיי לטעמי .

בברכה רוני .

פורסם

רוני, שים את הקסנון ב-62 ליטר אטומה והוא יהיה חלש :lol:

ובקשר לשיבה, חבר קנה אותו מנתניה בכלל. איך הגעת ליבנה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...