Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שולל התנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף מודל 2001 אוטמט גנריישן,יש לי בעיה בשולל התנעה מידי פעם בקריזות הוא מהבהב לו,או שאני מניע במפתח השני,או שזה עובר אחרי כמה דקות,חשוב לציין שזה קורה אחד לשבועיים או שבוע ,הייתי במוסך מורשה שם ניתקו את האימובלייזר,וניסו לאתר את התקלה נאמר שהפיתרון היחיד הוא להחליף מחשב ב 5אלף שקל,לא ויתרתי ונסעתי לעוד מורשה שם המנהל ראה ואמר שצריך להחליף מפתח לקדד אותו וזהו,חשוב לציין שיש ברכב נעילה לא מקורית,אז למי לאמין?מחשב ?מפתח?זה משהו שקצת מטריד אבל לא כזה מפריע כי הוא מניע בסוף.ועוד דבר עשיתי ברקסים קדמיים באוטו ולפעמיים שאני עוצרת יש שריקה והתחיל להיות רעש מהגלגל השמאלי כמו חיכוך כזה אבל רק שאני לוחצת על הברקס לפני עצירה משהו כמו 5 קמ"ש ממש תודה

• ספונסר פורום
פורסם

כאשר את מנסה להניע עם המפתח השני ,את מבצעת את זה מייד או

שאת עולה להביא אותו מהבית,כי יתכן שפרק הזמן שעובר מספיק למערכת

להנעה חדשה .

תשאי את המפתח הנוסף איתך ברכב וברגע שמופיע התקלה תנסי להניע עם השני

אם בשני המפתחות הרכב לא מניע ,תיתכן לדעתי בעיה במקלט שממוקם על מתג ההנעה (הסוויטש)

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

גולפית את בטוחה שברכב יש מערכת נעילה לא מקורית ? עד כמה שאני יודע גולף דור 4 הגיע עם מערכת נעילה מרכזית מקורית+אימובייליזר.

מערכת האזעקה+השלט ייתכן שהם התקנה מקומית של חברת רדיו מילאנו.

האם מותקן ברכב קודן ? במידה והתשובה היא כן אני בטוח שהבעיה בקודן כי ברגע שהקודן לא תקין אזי הנורה בלוח השעוניםן של שולל ההתנעה מתחיל להשתגע.

בקשר להחלפת מחשב תשאירי את המחשבות האלה לצ'מפיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי מחשב מנוע מקורי של החברה כמובן,אבל עשיתי נעילה מרכזית מכיון שקניתי את הרכב ללא נעילה,קודן היה מבוטל בעת שקניתי,מה לעשות להזמין אז מפתח ולקדד?אני מאזור צפון

פורסם

קשה להבין מהתיאור שלך מהי הבעיה כיוון שאת לא יודעת להסביר מה בדיוק מותקן ברכב, מה מקורי ומה לא.

סביר להניח שהבעיה היא בנעילה/משבת מנוע שהותקן בארץ והוא איננו מקורי.

בכל מקרה מאחר ואת מהצפון מומלץ שתפני לחבר הפורום דני זומרשטיין שנמצא בחיפה. דני יפתור את הבעיה בצורה הטובה ביותר, יסביר ויעזור. את פרטיו תוכלי למצוא ע"י חיפוש בפורום.

אגב, ברוך בואך לפורום, טיפ- קראי כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151171

פורסם

אני ממליץ לפנות לרדיו מילאנו המתקינים המורשים של VW. (או לדני זומרשטיין אם את לא רוצה להגיע למרכז)

יכולים לקודד לך את האימובילייזר המקורי מחדש במקום שתחליפי אותו. (חסך לי אישית הרבה זמן וכסף)

כמו כן, נשמע מאוד תמוה שהרכב בא בלי נעילה מרכזית. אני לא מכיר גולף מהדור הזאת שאין בה נעילה כזו.

בקשר לברקסים, שמו לך ברקסים סיניים מאיכות ירודה, מכאן מגיעות התופעות.

בפעם הבאה משקיעים עוד 100-200 ש"ח ושמים סט כמו שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל תודה,הרכב הגיע ללא נעילה וללא קודן אבל יש קודן ברכב לא מחובר,אחרי שעשיתי העברת בעלות המוכר ניזכר להגיד שפותחים עם המפתח,חוצפן,עשיתי נעילה מרכזית דרך שלט בלבד ולא חיברתי את האימוביילזר,ואז צצה הבעיה,במוסך המורשה אמרו לי לעשות מפתח חדש הם שולחים את הרישיון רכב עם המפתח ואז גם מקדדים לי אותו לפי השילדה וכאלה,נשמע אמין ?ושוב תודה לכולם,וכן יש מצב כי את הברקסים עשיתי לא במורשה,אבל תושבת לבולם, ומוט למייצב ,וגומי למייצב ,ובולמי זעזועים עשיתי במורשה

פורסם

ועוד תגובה לך אייל,גם לך זה קרה עם השולל?יש סיבה ?המפתח אולי נפל נירטב יש מצב כזה?סליחה על הבורות כי זה תאמת קצת מטריד שבוע מצוין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...