Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו ( טנדר היילקס ישן ) את הרמקולים המקוריים שנימצאים בלמטה של הדש בורד. והחלטתי שהגעתי לגיל שאני מסוגל להשקיע כמה לירות ברמקולים נורמליים.

יש לי רדיו דיסק אם פי 3 מאלו שמוכרים ב 300 שקל באתר p1000

אני חושב שאני מחפש משהו פשוט ביותר, שיתן טיפה יותר איכות מהדרק המקורי הזה.

רמקולים שיכנסו בדלתות של האוטו ואולי קטנים כאלו ליד החלון הקידמי ואם אני לא אתפרע לגמרי אז אולי איזה רמקול של באסים כזה מאחורי המושב האחורי.

עכשיו כמו שהבנתם בטח עד עכשיו אני אפילו כלום לא מבין בדברים האלו.

איפה מתחילים ?

אני בהחלט לא מחפש חדשים / יקרים / מיקצועיים

ואחרי התבוננות ארוכה בלוח המכירה באתר התברר לי שאני לא מבין מילה ממה שכתוב שם.

אז .. איפה מתחילים בשביל להבין מה אני בעצם מחפש ?

תודה.

פורסם

דבר ראשון שלום וברוך הבא !

אחר כך כמה אתה מעוניין להוציא עבור התענוג הזה , אתה יודע אם תעשה חיפוש פה למעלה תראה שישנם הרבה אפשרות אפילו בלא דברים יקרים חדשים מקצועניים כמו שפרשת את זה .

בטנדרים זה בעיה טיפ טיפה כי בדרך כלל אין מקום בדלותות אלא אם כן הוא מהחדשים

לכן יש צורך בחיתוך הדלת \ בניית הגבהה\ פוד (ערוך חיפוש בערך - פודים לרמקול - פיברגלאס)

בהקשר לבאס כמו שאמרת - רמקול זה נקרא סאבוופר - מטרתו לנגן את התדרים הנמוכים משמע באס .

בטנדרים חד קבינה יש צורך לבנות תיבה לפי מידות , ולא מה שאפשר לקנות בחנויות אודיו .

אם תפרט טיפה יותר אני בטוח שאני יוכל לעזור לך ,

בעבר הלא רחוק שלי היה לי טנדר L200

לכן אין לי בעיה לעזור לך

בברכה רוני .

פורסם

שלום

לגבי תקציב ... האם 500 ש"ח לכל העסק זה ריאלי ? אם לא אז לפחות לרמקולים בלי הסאבוופר כמו שקראת לבאסים.

זה נישמע לי בכל זאת כמו סוג של מותרות כרגע.

לגבי האוטו, דאבל קאבינה, אין כרגע רמקולים בדלתות אבל לדעתי אם אני לא מתבלבל ראיתי כבר אחד כזה לפחות שיש לו אז אני מקווה שזה אפשרי.

עוד מילה, שמעתי שיש חברה ישראלית שהסחורה שלה היא משהו שיש לשקול. איך השם שלהם ( בשביל החיפוש ) ?

תודה.

פורסם

בהחלט יש מקום לשקול, גאווה ישראלית.

מורל, morel.

האם בטנדר יש מקום לרמקולים בדלתות הקדמיות? אם יש לך מקום לרמקולים רק בתחתית הדש הייתי מציע לך להגדיל את התקציב ולעשות בנייה (חיפוש) לרמקולים בדלתות. שיפור עצום באפקט שיתקבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החברה הישראלית היא מורל (MOREL).

יש להם מוצרים מצויינים .

לגבי הסאב אתה תוכל להכניס סאב קטן של חברה כמו בזוקה (לא המסטיק) שיעשה לך אחלה עבודה.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...