Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו 93 1100- חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ובכן כך וכך יצא והגיע ליידי ההזדמנות לקנות פיאט אונו 1100 מנוע "פייר" יד 7, 211 אלף ק"מ.

שמורה מאוד,טסט לשנה.

אשמח לשמוע עלויות אחזקה,חוות דעת והמלצות לטוב ולרע.

כמו כן מספר שאלות נוסף:

1. האם ניתן להרכיב עליה מכלולים של האונו טורבו?

2. האם ניתן לקצר את מוט ההילוכים שנראה כאילו נלקח מאוטובוס?

3.מהם עלויות אחזקה?

4. מהם נתוני צריכת הדלק לאחת במצב טוב מבחינת קרבורטור,משמע קרובורטור מכוון והכל תקין.

5. מה דעתכם על הרכב בכלליות? מהם הנקודות הרגישות?

* יש לציין שמבחינתי כל נקודה היא נקודה רגישה,אני עולה 6 שנים בשנתון ויורד 20 שנה ברמה. :(

פורסם

לחבר שלי יש אונו מנוע 1100 אבל שנת 92.

לפי מה שקראתי וביררתי החלקים אמורים להיות זולים וכמוהם הטיפולים.

מהתיקון האחרון שאני וחבר שלי ביצענו בה משאבת דלק חליפית עלתה 100 ש''ח שזה נראה לי מחיר זול.

טיפולי 10,000 וכדומה אפשר לעשות לבד כי האוטו באמת פשוט מבחינה מכאנית.

דבר נוסף שביררתי הוא שיפוץ קרבורטור חד תאי ושלו במצב רע העלות תיהיה בין 280 ל 350 ככה שזה גם נראה לי מחיר סביר וזול.

פורסם
אהלן,

ובכן כך וכך יצא והגיע ליידי ההזדמנות לקנות פיאט אונו 1100 מנוע "פייר" יד 7, 211 אלף ק"מ.

שמורה מאוד,טסט לשנה.

אשמח לשמוע עלויות אחזקה,חוות דעת והמלצות לטוב ולרע.

כמו כן מספר שאלות נוסף:

1. האם ניתן להרכיב עליה מכלולים של האונו טורבו?

2. האם ניתן לקצר את מוט ההילוכים שנראה כאילו נלקח מאוטובוס?

3.מהם עלויות אחזקה?

4. מהם נתוני צריכת הדלק לאחת במצב טוב מבחינת קרבורטור,משמע קרובורטור מכוון והכל תקין.

5. מה דעתכם על הרכב בכלליות? מהם הנקודות הרגישות?

1. לא מומלץ. ראיתי מישהו שעשה את זה. רד מזה.

2. כן.

3. זולות. כמה זולות? טמבון עולה 80 שקל. צלחות דיסק ורפידות זה 150 בערך.

4. 1. ל 13 - 15, אולי אפילו יותר טוב.

5. רכב אמין וטוב אם מטופל. היה הרכב הראשון שלי. זוויות גלגול היסטריות. לא לחובבי נהיגה, כן לחובבי שמירת הכסף בארנק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...