Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם גם גרועים גם מבחינת איכות שידור. תראה איזה איכות שידור יש ב YES ותראה ב HOT.

חוץ מזה הממירים של HOT כאלה איטיים, כשאני משתמש נכנס לי עצביים מרוב שזה איטי, אתה לוחץ משהו אחרי שעה זה נזכר ללחוץ את זה, הממירים של YES כמעט כולם ממש טובים, אני יש לי בחדר את ה 3100, אחלה ממיר עם יציאה אופטית ותמיכה ב RGB שיתחבר בעתיד ל LCD שיהיה לי בחדר :)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
התעצבנתם? זו ההזדמנות שלכם להתנתק מהכבלים לגמרי!

תגידו לא לכבלים, לא ללווין, ואפילו לא לאנטנה שקולטת את הזבל של ערוץ 2 מהאוויר ותאמינו לי שהחיים שלכם יהפכו ליותר יפים כשאתם תהפכו לשולטים בתוכן שאתם צורכים ותקלטו פתאום כמה פרסום וזבל שופכים עליכם כל יום.

מסכים לחלוטין, אפשר למצוא את כל מה שמעניין אתכם אפשר למצוא להורדה. קו 5 מגה יהיה יותר זול מקו 1.5 וכבלים/לווין.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...