Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע זה מכבר עלו לאויר שני ערוצים חדשים ספורט 5 LIVE וספורט GOLD

http://sports.walla.co.il/?w=//1083188

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1082453

רק אוסיף שהתחושה שלי בדומה לאחרים היא שמפלצת הסחטנות של ערוץ הספורט איבדה כל פורפורציה שימו לב רק לכמה דברים קטנים ומעצבנים:

א. פרסום ללא הרף של אתר ספורט 5 בערוץ 5+ - פשוט לא יאמן שאין מי שיפקח על הפרסומות לאתר ולאחר שהחלו להראות באתר משחקים של ליגת האלופות שמתם לב שלא משדרים משחק חדש מאותו ערב ב-1 בלילה ? אלא משחק שכבר שודר באחד מערוצי הטלויזיה? מעניין האם זה לגרום לנו להוציא עוד כסף. וזאת מבלי להזכיר את ספורט 5 רדיו ופרסומו הבלתי נגמר.

שימו לב שמעתה ערוץ 5 ו-5+ לא יפסיקו לפרסם את הערוצים החדשים (שימו לב שלפתע מראיינים את השחקנים ועל המיקרופון יש את הלוגו של הערוץ החדש)

ב. שידורים חוזרים- ערוץ הספורט המקורי אם מישהו בכלל זוכר אמור היה לשמור על מבחר שידורי איכות וכמובן עסוק בלשדר תחרויות איזוטריות וכשגם פה ושם יש איזשהו שידור מעניין ,השידור החוזר שלו יהיה כמובן בערוץ התשלום בשעה נוחה להפליא.

ד. ערוץ 5+ בעת האחרונה עבר לערוץ שידורים חוזרים של משחקים וכל משחק קטן בליגה הספרדית משודר לפחות 5 פעמים בשידורים חוזרים לא הבנתי למה עד שראיתי את הערוצים החדשים שעולים לאויר וזאת מבלי שהזכרנו את ערוצי צ'רלטון החדשים שיעלו לא עלינו באפריל.

ה. ערוץ ה-NBA שכמבון ירד לפני שנתיים כדי שנגלה עכשיו שערוץ הספורט החדש משדר בשמחה שלושה משחקים בשבוע.

ו. משחקי ידידות מאירופה- למשל המשחק של איטליה נגד סקוטלנד משחקים אלה בד"כ משודרים בערוץ האיטלקי מישהו מוכן להמר שמשחק שמשודר בערוץ החדש לא יוחשך עתה?

לסיום, אנא אל תתחברו נכון יש כאלה שהסכום הזה לחודש לא יפריע להם כהוא זה אבל עדיין צריך לגלות איפוק ולא להתחבר.

אופרטיבית, אני מציע פשוט לעשות עצומה ולא כזו שחותמים ושוכחים אלא חותמים ומתנתקים אם אתם ואני נתנתק מהכבלים כן שמעתם נכון נתנתק ובהנחה שכל אחד מאיתנו משלם מעל 2000 ש"ח בשנה במקרה הטוב, תארו את קברניטי הכבלים/לווין ואת מה שהם יעשו כדי להחזיר אותנו.

פורסם

חזרתי השבוע מחו"ל והופתעתי לגלות עוד שני ערוצים בממיר (אין לי מושג למה הם פתוחים אצלי, בטח חינם עד סוף החודש)

הדבר מקומם וזה רק עניין של זמן עד זליגת תכנים מהערוצים 5 ו 5+.

אני אישית לא מתכוון להתחבר. בדיוק כפי שצ'רלטון החולירות לא ראו ממני שקל על אף משחק ליגת העל וגם לא על המונדיאל.

אם שידורי מפתח, שהם מבחינתי ליגת האלופות , יציע העיתונות וחדשות הספורט - יועברו לערוצים החדשים,

אני גם מוכן ללכת על תביעה ייצוגית.

גם ככה לקחתי את חבילת הספורט, שנחשבת כשתי חבילות ב YES ,רק בשביל ערוץ 5+...!

אגב, איך זה הגיוני שערוצים אלו קיימים רק ב YES?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני רואה איך זה יהיה.."ספורט 5, ערוץ הקריקט " או משהו כזה. כבר לא יהיה צורך בערוץ הזה וחבל..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
חזרתי השבוע מחו"ל והופתעתי לגלות עוד שני ערוצים בממיר (אין לי מושג למה הם פתוחים אצלי, בטח חינם עד סוף החודש)

הדבר מקומם וזה רק עניין של זמן עד זליגת תכנים מהערוצים 5 ו 5+.

אני אישית לא מתכוון להתחבר. בדיוק כפי שצ'רלטון החולירות לא ראו ממני שקל על אף משחק ליגת העל וגם לא על המונדיאל.

אם שידורי מפתח, שהם מבחינתי ליגת האלופות , יציע העיתונות וחדשות הספורט - יועברו לערוצים החדשים,

אני גם מוכן ללכת על תביעה ייצוגית.

גם ככה לקחתי את חבילת הספורט, שנחשבת כשתי חבילות ב YES ,רק בשביל ערוץ 5+...!

אגב, איך זה הגיוני שערוצים אלו קיימים רק ב YES?

התשובה פשוטה לצערי צ'רלטון מבקשת לעלות שני ערוצים בתשלום ומכיוון שהם מציעים יותר כסףל-HOT ממה שערוץ הספורט מציע נוצר מצב שהם מעדיפים להמתין מכיוון שאם הם יעלו את ערוצי הספורט והפראיירים ירכשו אותם אז הם לא ירכשו את ספורט 1 2 3 ו-8 שהם יעלו עם ליגה אנגלית וישראלית ומה שזה לא יהיה.

ואגב הערוצים יהיו חינם למשך חודש ואז יש להכין את הארנקים...

פורסם

התעצבנתם? זו ההזדמנות שלכם להתנתק מהכבלים לגמרי!

תגידו לא לכבלים, לא ללווין, ואפילו לא לאנטנה שקולטת את הזבל של ערוץ 2 מהאוויר ותאמינו לי שהחיים שלכם יהפכו ליותר יפים כשאתם תהפכו לשולטים בתוכן שאתם צורכים ותקלטו פתאום כמה פרסום וזבל שופכים עליכם כל יום.

פורסם

לפני שנתיים הגשתי תלונה למועצת הכבלים והלווין ולמשרד התקשורת בעניין הפרסומות בערוץ ספורט 5+.

אחרי כמה התכתבויות באמצעות מכתבים , לא חלה התקדמות בנושא וכנראה שני הגורמים יחד בקומבינה.

בדיוק היום רתחתי שוב כאשר גיליתי שהקרב של מכבי מול הפועל ירושלים הערב, ישודר בצ'רלטון !

עם כמה שאני אוהב את הקבוצה, אני לא מתכוון לשלם שקל לצ'רלטון החלאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבנתי שללקוחות הוט המשחק יהיה בחינם :-P

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מה זה הגועל נפש הזה? לשלם כסף בשביל לראות טלויזיה (אוקיי סביר) לרכוש חבילת ספורט (אוקיי איך שהוא בסדר) ולשלם עוד כסף למשחקים בודדים? אז למה אנחנו משלמים לחבילת ספורט המ*דיינת הזו? בשביל לראות חדשות הספורט ויציע העתונות?

אין שם כלום! הכל שידורים לפני 200 שנה. פותחים כל שני וחמישי עוד ערוץ, מעבירים אליו את כל השידורים הטובים ולוקחים עליו כסף, מקרה ערוץ 5+ חוזר? חוזר בגדול!

הערוצים החדשים, הולכים להיכלל בחבילת הספורט? או שיפתחו עכשיו חבילת ספורט מושלם? ואז אם אתה רוצה לראות גם ליגת העל אז תצטרך חבילת ספורט משלימה על המושלם.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

דיברתי כרגע עם נציגת שירות של הוט.

המשחק הערב משודר בערוץ 48 בהוט. מדובר בערוץ חדש שלהם שישדר משחקי כדורגל וכדורסל אין קשר בין הערוץ לצ'רלטון. לפי מה שהבנתי ישודרו גם משחקים של הליגה האנגלית בערוץ זה.

בכל מקרה המשחק הערב בחינם.

אסף

פורסם
דיברתי כרגע עם נציגת שירות של הוט.

המשחק הערב משודר בערוץ 48 בהוט.

נראה לי שהם לא הכי מעודכנים (לא שזה מפתיע אותי). הוט רצו לדפוק בלעדיות ולשדר ב-48 אחרי שהם קנו מצ'רלטון אבל הם לא הגישו את הבקשות המתאימות ולכן זה חייב להיות בערוץ משותף (אז הם לא הצליחו לדפוק לגמרי את יס) אבל עדיין בערוץ PPV שלהם הם ישדרו את המשחק בחינם. ביס משלמים כרגיל.

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/563/091.html

http://sports.walla.co.il/?w=//1084982

http://www.ice.co.il/article.asp?catId=2&pgId=104810

ניר

• תוכן חדש...