Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצל"ש

במרצדס שלי כנראה שרוב הבעיות הם בגלל הכבלים של ההצתה ,עכשיו יש לי כבלים של בוש ,איזה כבלים מומלצים למודל הזה?

האם 8 מ"מ יתאים ? אם כן של איזה חברה ואיפה קונים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפני פתיחת הנושא נערך חיפוש אבל לא נאמר כלום לגבי חוטי הצתה מ-פחם אז אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אני אשמח.

האם החלפה לחוטי הצתה מפחם ישנה משהו ברכב?

Got To love It

פורסם

ההחלטה איזה חוטי הצתה (ובכלל זה מאיזה חומר הליבה עשויה) לשים צריכה להיעשות בהתאם לסוג מערכת ההצתה. יש להחליף לחוטים תואמים למקוריים.

פורסם

נדיר למצוע חוטי הצתה מנחושת ולכן אני חושב שגם החוטים הישנים שלך הם ממוליך פחם. לחוטי הפחם התנגדות גבוהה בכדי לדכא הפרעות חשמליות.

בצע חיפוש, הנושא כבר נדון מספר פעמים.

פורסם

מעניין, הייתי בטוח שהם נעלמו מהעולם, אני מזמן כבר עברתי לסלילי הצתה COP ולא נגעתי בחוטי הפצצה מזה זמן רב.

אם כך יש לך מצתים מיוחדים בעלי רזיזטור או סופרסור על קצה החוט? כי חייב להיות התקן לדיכוי רעשים.

• ספונסר פורום
פורסם

כן בניאל החוט נחושת והנגד 5K אום בקצה החוט .

בנוגע לשאלה המקורית ,אני אומר לך מיניסיון רב עם הרכב הנל ,אין כמו החוטים המקוריים

אפילו סט של ברו לא משתווה אלייהם .

הם גם לא יקרים כ-320 שח עבור סט חוטים לשנים רבות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...