Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש 4 צמיגים לג'אנטים שלי

יש לי ג'אנט 18 ואני מתכנן למכור את הרכב והמצב של הצמיגים שלי קטסטרופאלי :(רכב 4X4 +טורבו)

כל 4 הצמיגים שחוקים מאוד לא שמתי לב עד שהמוסכניק שלי העיר לי

יש למשהו המלצה לרבעית צמיגים זולים שיהיו עם חתך נמוך ויראו טוב??

אם משהו מכיר גם כאלה שעולים יותר אבל במחיר סביר (3500)

תודה רבה לכולם

פורסם
תסתכל באתר www.tires4u.co.il במחירון וכמו כן יש גם תמונות של צמיגים ועוד הרבה מידע.

אם היית כותב עוד פרטים באיזה רכב מדובר והאיזה צמיגים אתה רוצה אז זה היה עוזר יותר.

בברכה - רפי לין :-)

רפי תודה רבה אם תשים לב תראה שהלינק לג'אנט שלי מתוך האתר שלהם

שוטטתי לי שמה אבל אני לא יודע על מה ללכת מה אתה ממליץ? כי אני מעדיף כמה שיותר בזול ושמה באתר לא נראה לי יש דבר כזה ג'אנט 18 בזול

פורסם

לא הבנתי, אתה מחפש צמיגים זולים כדי להחליף רק ע"מ למכור איתם את הרכב ולצאת מידי חובה בקטע הצמיגים? אם כן, לך לפנצ'ריה הקרובה לביתך ובקש את הזול ביותר שיש לו (בד"כ, חברה לא מוכרת).

אפשרות נוספת היא למכור את הרכב עם הצמיגים הגמורים ולציין זאת בפני הקונה כמובן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...