Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפי הכותרת. אפשר גם במילים - המערכת שם לא מסובכת, אני רק לא רוצה לטעות בהנחות ללא פירוק, ואין את הסכמה בהיינס.

מה שמעניין אותי ספציפית:

1) האם המעבר דרך רדיאטור החימום הינו פיצול במקביל לזרימה הראשית דרך הצילינדרים, או שהוא העורק הראשי?

2) בשביל מה יש צינור קטן המקביל לצינור הגדול מתחתית הרדיאטור, המוביל למשאבת מים?

תודה.

(אני מחפש איזושהי נקודה במסלול הראשי שתהיה צרה מדי ותהיה מסוגלת להגביל את הזרימה - מתחמם לי החמור, עומד על גבול התקין - 100 - ולא מתקרר בכביש המהיר).

פורסם

אוקיי, עונה לעצמי עבור האנשים שאולי יחפשו את זה בעתיד :)

מעבר ברדיאטור חום הוא פיצול במקביל למעבר דרך הצילינדרים.

הצינור הקטן במקביל לצינור הגדול התחתון מחזיר חלק מהמים אחורה כשהטרמוסטט לא פתוח ויש לחץ גבוה של מים שיוצרת המשאבה.

והחימום היה עקב רדיאטור סתום. Reverse flush עם מים בלחץ פתר את זה, ואז עשיתי ניקוי עם חומר, ליתר בטחון.

וגם גיליתי קצת בועות בנוזל בלחיצת גז - מעט, אבל יש. כנראה, אין מנוס וראש מנוע יירד בפסח, להחלפת אטם.

ערב נפלא לכולם.

• תוכן חדש...