Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים מזוקקים ומצבר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם המצבר התרוקן ללא תקנה, זה לא גרם לאיפוס המחשב בכל מקרה?

או שאפילו במצבר ריק לכאורה יש מספיק מיץ כדי להחזיק מחשב בחיים?

והרשו לי להוסיף לרשימת הדברים שהייתי רוצה לראות אצל יצרני מכוניות - בטריית גיבוי קטנה במחשב הרכב כמו שיש בכל שעון של וידאו צ'יקמוק!

מצבר חלש מספיק בשביל להחזיק state של מחשב ניהול מנוע, היות והוא צרכן זרם מאד קטן בהשוואה לשאר הצרכנים ברכב.

סוללת גיבוי קיימת במחשבי ניהול מסוימים, לרוב במכוניות יוקרה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

עוד רכיב ברכב שרגיש לניתוקי מצבר זה האזעקה.

עד כדי כך שחלק מהאזעקות פשוט מתות ללא אפשרות לתיקון במידה ומפסיקים להם את אספקת הזרם בפתאומיות.

יש לכבות את האזעקה עם המפתח או להעביר למצב מוסך לפני ניתוקו של המצבר.

אזעקות RANGER לדוגמא ידועות כרגישות במיוחד.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

היי, בהמשך לכל ההודעות היום, אני ואחי החלפנו את המצבר,

קנינו מצבר של טודור ב300 שקל באייס קנה ובנה, אחלה מצבר, הקודם הצליח למשוך כמעט ארבע שנים....והוא המקורי שבא עם האוטו.

בכל מקרה, אני מציע לך לך לא למלא מים - פשוט לקנות מצבר חדש...

אני ביומיים האחרונים דחפתי את האוטו כדי להניע... והמצבר הישן עוד איכשהו סחב איזה חודש וחצי אחרי שהוא התחיל להראות סימני גסיסה

עד שאימא שלי התייאשה והחליטה שקונים מצבר...כי נמאס לה לבוא ולא להניע עם המפתח..

:roll:

אגב, טודור נראה לי מצבר לא רע ...

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קנינו מצבר TUDOR ב ACE אך בנתים לא התקנו כי המקורי התחיל פתאם ליחיות ולנשום :roll:

ראיתי גם VARTA האטום כמו ש shainin אמר..אך הוא עלה אחרי 30% הנחה 440 ש"ח וויתרנו..

אז אם נצתרך להחליף בימים הקרובים בכל זאת מה השלבים :?: ..חוץ מניתוק האזקה שזה עלה בראשי לבד לפני שאמרתם .. לא יודע למה :idea:

פורסם

אם שמרת את הקבלה מאייס, ואתה גר יחסית קרוב לשם לך ותתקין אצלהם

כמיטב ידעתי אתה יכול גם כמה ימים אחרי.

ושיהיה בהצלחה :wink:

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
אם שמרת את הקבלה מאייס, ואתה גר יחסית קרוב לשם לך ותתקין אצלהם

כמיטב ידעתי אתה יכול גם כמה ימים אחרי.

ושיהיה בהצלחה :wink:

לא ניראה לי שהם מתקינים...אפילו בטוח..

תודה תודה.. :lol: