Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מכונית פורד מונדאו 1994 מנוע 1800. בתקופה האחרונה נוצרה לי בעיה: בתחילת נסיעה הרכב מקרטע ולאחר שהמנוע מתחמם מעט הוא מקבל תאוצה וגם בזמן שאני עולה עלייה המנוע מצלצל. לפעמים כשאני לוחץ על דוושת הגז בזמן נסיעה המנוע עובד והרכב לא נוסע למרות שהוא נמצא בהילוך D. הרכב הוא אוטמט יש לציין שבעליה הרכב לא סוחב בזמן נסיעה

תודה

ליאור

פורסם
יש ברשותי מכונית פורד מונדאו 1994 מנוע 1800. בתקופה האחרונה נוצרה לי בעיה: בתחילת נסיעה הרכב מקרטע ולאחר שהמנוע מתחמם מעט הוא מקבל תאוצה וגם בזמן שאני עולה עלייה המנוע מצלצל. לפעמים כשאני לוחץ על דוושת הגז בזמן נסיעה המנוע עובד והרכב לא נוסע למרות שהוא נמצא בהילוך D. הרכב הוא אוטמט יש לציין שבעליה הרכב לא סוחב בזמן נסיעה

תודה

ליאור

הבעיות בהתנעה קרה יכולות לנבוע ממד זרימת אוויר תקול. לגבי הצלצולים, אין לי מושג.

אני ממליץ על בדיקת מחשב במוסך פורד מקצועי או אצל מומחה הזרקות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יכול להיות גם פשוט מערכות שצריכות ניקוי - מזרקים, שסתומים, מנוע צעדים... (מה שגם מסביר את הצלצולים)

מצטרף להמלצה של שי - בדיקה ממוחשבת.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
יכול להיות גם פשוט מערכות שצריכות ניקוי - מזרקים, שסתומים, מנוע צעדים... (מה שגם מסביר את הצלצולים)

מצטרף להמלצה של שי - בדיקה ממוחשבת.

ביאור קל למה שנאמר כאן:

1. מזרקים סתומים לא יספקו את כמות הדלק שהמנוע צריך.

מאחר ותפקיד הדלק הוא גם לצנן את תא הבעירה, אם אין מספיק דלק אזי החום בתא הבעירה יגדל וכתוצאה מכך הדלק יוצת טרם הזמן (צילצולים).

2. שסתומים ופיח. מכוניות שנוטות לנסוע המון בתוך העיר (ובסלד נמוך) נוטות לצבור המון פיח בתא הבעירה, מה שמגדיל את יחס הדחיסה (והחום) וגורם לצילצולים. הפתרון: שימוש בתוסף ייעודי למטרה (BG-44K) דרך מיכל הדלק במינון לפי הצורך.

בדיקה ממוחשבת תוכל לאתר בעיות נוספות - אם יש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חשבתי על זה עוד קצת ו:

1. נסה לנסוע קצת על מצב ספורט. אם אתה עדין מדי עם הדוושה, יתכן שאתה לא מקבל קיקדאון בעליות וזו הסיבה לאי הסחיבה.

2. נסה למלא אוקטן 98. המונדיאו שלי לא מתה על 95, ועובדת יותר טוב על 99, כיוון שיחס הדחיסה של המנוע הוא די גבוה (1:10).

בכל מקרה, חזור לעדכן.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...