Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם מגברים שלא יתנו את ההספק המירבי ב 12V כמו שיתנו אותו ב 14.4V. (למעשה - רוב המגברים כאלו)

לכן אגב יש כ"כ הרבה "ניפוחי נתונים" בגלל שהם מושתתים על בדיקות ב 14.4V (לא מצב אידאלי לכולם ברכב)

פורסם

הבנתי, תודה.

עם כל הכבוד למדידה נכונה והוגנת של ההספק, יש דברים יותר חשובים מאשר כמה עשרות וואטים לפה או לשם (במערכת מוכוונת SQ). זה שהמגבר הוא לא Over-rated, ויש לו ספק מיוצב - עדיין לא אומר דבר לגבי איכותו.

אגב, שמתי לב שיש לקסנון מאוורר בפנים, דבר שאני אישית רואה כחסרון (אם כי מבחינה שיווקית זה נחשב יתרון).

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

גיא, יכול להיות שהמגבר קנווד אולי נכנס לקליפינג ולא הסאב?

נשמע לי יותר הגיוני.

אני לא שמעתי אף פעם את האדייר אאודיו שייבה, אבל המגבר של קנווד, דווקא נראה לי שהוא סביר להניח שיכנס לקליפינג.

יכול להיות שאני טועה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

נראה לי שאתה טועה, כי הגיין לא היה עד הסוף רשמתי רק כאשר הוא העלה כמעט עד הסוף את הגיין הסאב פשוט נכנס לקליפינג. והקנווד יבוא אישי מחו"ל, נראה כביכול מגבר על רמה (לא כמו הקנוודים הרגילים), אבל את זה אי אפשר לדעת :roll:

בכל מקרה, מה שאני ראיתי ומה שנראה לי זה שהסאב נכנס לקליפינג ולא המונו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הבנתי, תודה.

עם כל הכבוד למדידה נכונה והוגנת של ההספק, יש דברים יותר חשובים מאשר כמה עשרות וואטים לפה או לשם (במערכת מוכוונת SQ). זה שהמגבר הוא לא Over-rated, ויש לו ספק מיוצב - עדיין לא אומר דבר לגבי איכותו.

אגב, שמתי לב שיש לקסנון מאוורר בפנים, דבר שאני אישית רואה כחסרון (אם כי מבחינה שיווקית זה נחשב יתרון).

למה מאוורר למגבר מונו זה חסרון? המגבר לא מתחמם ולא נכנס לפרוטקשן, אלא אם כן הרעש של המאוורר מפריע לך?

פורסם

לכל מגבר שיטת קירור שונה. יש מגברים עם מאוורר בחלק העליון, יש מגברים עם מאווררים ותעלות אוורור לאורכם ויש מגברים עם צלעות קירור ענקיות שמגדילות את שטח הפנים של המגבר וככה מקררות אותו.

אני מניח שליאור התכוון שמאוורר רק מוסיף רעש אבל נראה טוב כאשר קונים את המגבר כי הוא "כנראה חזק אם יש בו מאוורר".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי בואו נחזור לשאלה המקורית שלי:

איזה מונו יתאים יותר לסאב של Shiva:

Phoenix Gold Xenon 400.1

Rainbow KW M2000

אם יש הצעות יותר טובות במסגרת המחיר של עד 1500 מהמגברים שמוצעים למכירה בפורום הזה,

אשמח לשמוע את הצעתכם.

פורסם

יש לך את הקסנון הזה ב-1500

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146412

יש לך את הרוקפורד ב-1600

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149691

עוד רוקפורד ב-1600

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148660

וזהו לא מצאתי עוד כי לא המשכתי לחפש אני עייף ופרשתי לישון בהצלחה בבחירה!

האמת? אני אישית הייתי הולך על הרוקפורד השני, ה-1000.1 BD.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקסנון שאתה מצאת הוא 600 וואט,

מישהוא יכול להגיד לי בוודאות כמה וואט השיבה MK3? אחד אומר 350, אחד אומר 600, כמה הוא באמת?

האם יספיק לי מגבר של 400 או מגבר של 600 כדי להגביר את הסאב הזה? נראה לי ש600 גבוהה מדי לא?

פורסם

אם התקציב שלך מאפשר, קח מגבר חזק יותר ותוריד את הגיין.

המגבר פחות יתאמץ וישלוט יותר טוב על הסאב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...