Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות את הסאב "Adire Audio Shiva MKIII 12, ורציתי שתעזרו לי לבחור מהמונובלוקים יד שניה שמוצעים למכירה בפורום הזה.

אני יודע שהסאב הזה הוא 600W והשאלה היא האם מגבר של 400 יספיק לו?

הסאב הוא בתיבה אטומה של 40 ליטר, אני אוהב באס חד, מדויק, מהיר ונקי, בלי מריחות ובומים.

התקציב הוא עד 1500.

יש לי קומפוננט של הייבריד שמוגברים עם z4200 עם ר"ד 9855.

תודה לעוזרים.

פורסם

מגבר של 400 יספיק לו בהחלט, אבל מגבר של 600 יעשה לו רק טוב. שמעתי את הסאב הזה בתיבה אטומה כמו שלך יש-50 ליטר, מוגבר על 500RMS של קנווד (שיובא מחו"ל,אין דגמים של מונו כזה בארץ), והוא חד, מדוייק ביותר,לא מורח בכלל (אפילו ששמנו אותו בפתוחה של 60 ליטר הוא לא נמרח!)לא דופק בראש, משתלב נהדר במוזיקה,באס נקי מאוד, בקיצור סאב בשבילך כמו שביקשת, סאב תענוג.

בהצלחה בבחירה ותהנה מהסאב,

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקסנון מעולה. לגביי הריינבואו אומרים שהוא גם טוב. מה הנתונים שלו?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני הייתי הולך על הקסנון.

אחרי זה על הרוקפורד. (רק בגלל היכולת להשתדרג בעתיד!)

ורק בסוף את הרינבו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כעיקרון, לפי הנתונים הוא 650 RMS. אבל, וזה אבל גדול, אצל חבר (אמרתי לך כבר בשירשור פה למעלה) הוא הוגבר על מונו של קנווד שהביא לו 500RMS, וכאשר הוא כיוון את הגיין כמעט עד הסוף הסאב נכנס לקליפינג (עכשיו נזכרתי!!!). לכן, את ההמלצה שלי להביא לו 600RMS תשכח, ולטעמי הקסנון שרשמת בהחלט יספק את הסאב הזה, מה גם שהוא נציל מאוד.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מנסה להבין את ה-Hype מאחורי מגבר ה-Xenon.... תעזרו לי :lol:

מדוע לדעתכם הוא יותר טוב מהריינבו או מהרוקפורד?

בחיפוש לאחור, אני רואה הרבה מאוד שרשורים שמשבחים את הקסנון.

מחיפוש באינטרנט לא מצאתי אפילו Review אחד רציני שלו! מה עוד, כלל לא ראיתי אותו בשימוש במערכות SQ בחו"ל.

האם באמת יש דברים בגו ומדובר על מגבר כ"כ מעולה, או שיש לנו עוד מקרה של "קדחת Hertz"? :twisted:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
אני מנסה להבין את ה-Hype מאחורי מגבר ה-Xenon.... תעזרו לי :lol:

מדוע לדעתכם הוא יותר טוב מהריינבו או מהרוקפורד?

בחיפוש לאחור, אני רואה הרבה מאוד שרשורים שמשבחים את הקסנון.

מחיפוש באינטרנט לא מצאתי אפילו Review אחד רציני שלו! מה עוד, כלל לא ראיתי אותו בשימוש במערכות SQ בחו"ל.

האם באמת יש דברים בגו ומדובר על מגבר כ"כ מעולה, או שיש לנו עוד מקרה של "קדחת Hertz"? :twisted:

כי הוא "דומה" למגברי הסלאש של JL, זאת אומרת נותן את ההספק המסויים בין 12 ל 14.4 וולט.

חוץ מזה, אני לא רואה סיבה להתלהב ממנו בצורה כזו.

יש הרבה מגברים ללא תקלות בדרך כלל אבל זה לא אומר שהם כולם שווים לקסנון, או ל JL, או לג'נסיס.

הרבה HYPE יוצרים סביבו פה בפורום, אפשר להתחיל להרגיע.

פורסם

פלקון - לא הצעתי כלום, העלתי תהיה :roll:

גל - תודה. לא הבנתי מה הכוונה "נותן את ההספק המסויים בין 12 ל 14.4 וולט"... אלא מה? שיתן את זה ב-6V? :-P

מה מיחד אותו ואת מגברי הסלאש?

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...