Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה-1 2007 PREVIEW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתרכז טוב.

אם זה יהיה אפור ועם סמלי מרצדס - זה אלונזו. אם זה יהיה אדום ובמקומות הראשונים - קימי.

עם קצת מאמץ, גם אתה תצליח.

אולי זה הגיל אבל אני חושב שלא הבנת אותי.

התכוונתי שהקסדות שלהם דומות מאוד לא שאני עיוור צבעים.

בוקר טוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
לא ראיתי שום צורך לכתוב משהו אחר או נוסף...הרי לא יתכן שיהיה לי משהו אחר להגיד

היה פשוט חוסך לי זמן אם הייתה מציין את זה מהתחלה.

אבל שוםב דבר נורא לא קרה 8)

ואני אוהב את הסקירות שלך ב-"אוטו".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לגבי השינויים אז את הבולט שבינהם ראינו כבר היום בבוקר במקצי הדרוג והכוונה כמובן לצמצום הזמנים , בכדי למנוע בזבוז זמן ושריפת דלק לחינם , כמו שהגדירו את זה.

המנועים הוקפאו כזכור בסין 2006 ולכן שם אין שינוי , מה ששונה היא העובדה שכולם משתמשים בצמיגי ברידג'סטון בתרכובת כזו או אחרת והיטיבו להסביר זאת בבוקר בועז קורפל ואלי אילדיס לגבי חובת בחירת הצמיגים והשימוש בהם.

דבר נוסף שקיים ולא כל כך בא לידי ביטוי בטלויזיה לצופים אלו הם ימי שישי.

עד היום כל קבוצה יכלה במהלך האימונים של יום שישי להעלות 3 מכוניות עם שלושה נהגים שונים. לא עוד. אפשר אמנם להשתמש בשלושה נהגים אבל רק בשתי מכוניות מרוץ.

זמן האימונים הוארך בשעה.

ועוד לגבי ימי שישי ומנועים.

עד השנה כל החלפת מנוע במהלך סופ"ש גררה באופן אוטומטי הורדה של 10 מקומות בדירוג, בזינוק למרוץ.

מהיום ימי שישי, כימי אימונים , לא נכללים במסגרת הענישה והחלפת מנוע במהלך ימי שישי לא תביא לענישה , שבת ישאר במתכונת הרגילה.

SAFTY CAR - מהשנה בכדי למנוע בלבול ובלאגן כאשר יש מקרה של מכונית קוצבת עקב תקלה על המסלול , היא תתפוס את המכונית המובילה ושאר המכוניות יסתדרו מאחרייה בסדר הנכון , כלומר מי שאיטי ולא נמצא במקומו יאלץ לזוז בכדי שטור המכוניות יהיה מוכן לזינוק המחודש ללא הפרעה של נהגים איטיים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...