Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שגדל ב"דור" שלי בוודאי מכיר את זה, ומי שלא, ככל הניראה מכיר אותו מהאחים הגדולים, המישחק המהולל "סיימון".

simon_game_w.jpg

אני מחפש כזה לרכישה בארץ...

אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדברים האילו עדיין, או שיש ברשותו אחד ומוכן להיפרד ממנו תמורת סכום סימלי אני ויורש העצר נודה לו מקרב לב!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
צ'יפ , פילטר אגזוז . :)

למי שלא הבין אני אסביר:

צ'יפ (ודייל):

cnd.jpg

פילטר:

186995sdc.jpg

אגזוז:

Pampers-site.gif

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אל תתפוס אותי במילה - אבל יש סיכוי שיש לי כזה בבית של ההורים שלי.

שהובא מארה"ב לפני הרבה מאוד שנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לי ללא ספק יש כזה.

אכן גדלתי על זה

אבל יש במשפחתי כבר יורש עצר...

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את השירשור הזה, כיוון שמצאתי תשובה ואולי הבן אדם עדיין בחיפושים...

כיום יש משחק סופר סיימון שעולה ברשת מאמא יוקרו 100 ש"ח במקום 200 ש"ח והוא ישנו גם בטויס אר אס ב-140 ש"ח במקום 180 ש"ח (הכל לפי הפירסומים). בכל אופן, מדובר באותו מוצר !

לידיעתך.

פורסם

אחח, שנות השמונים המהוללות. גדלתי על סיימון למרות שאין לי שמץ איפה הוא. אח שלי, כשהיה בן 6 או 7, היה מסיים אותו בקונסיסטנטיות (אני חושב שהמקסימום היה משהו באיזור ה-40 מהלכים).

אגב, אני לא כל כך מבין מה הבעיה לקנות כזה מאי-ביי או דומיו. כל העסק בטח לא יעלה על 100 ש"ח.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אני מקפיץ את השירשור הזה, כיוון שמצאתי תשובה ואולי הבן אדם עדיין בחיפושים...

כיום יש משחק סופר סיימון שעולה ברשת מאמא יוקרו 100 ש"ח במקום 200 ש"ח והוא ישנו גם בטויס אר אס ב-140 ש"ח במקום 180 ש"ח (הכל לפי הפירסומים). בכל אופן, מדובר באותו מוצר !

לידיעתך.

אכן כן! קניתי, מיבחן דרכים בקרוב...;)

עלה 160 ש"ח כולל מישלוח. שווה... הסיימון ה"רגיל" עולה בין 7-20$ בחו"ל, לא כולל מישלוחים, שלרוב מזה הם מנסים להרוויח. מינוס נוסף לסיימון הישן הוא ריבוי הבטריות שלו, 2 של D (או C) ואחת מרובעת של 9V .

בחדש זה רק 3 של AA (גם כן מציק, כי צריך ליטעון 4 ואז ליפרוק את הנותרת, וביכלל, סוללות באות מזוגות, תמיד, אני לא מבין את יצרני המכשירים האילו, תתכננו את המוצרים שלכם עם בטריות בזוגות ולא כל מיספר ביזארי אחר!).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...