Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של זטק מסדרת וקטור. הוא מגביר סט של זטק סירקיט (זמני עד שאני לא יתעצל ויחבר אותו לRS4 שלי)

אתמול במהלך הנסיעה המגבר פשוט נכבה, ויש לציין שבעבר הוא עמד בעוצמות די גבוהות בנסיעות ארוכות ומעולם לא עשה לי בעיות או פרוטקשנים.

חשבתי שאולי הלך הפיוז אבל הוא תקין, ניסיתי להפעיל אותו גם היום בבוקר(שינוח בלילה :-)) והוא לא נדלק.

איך אני יכול לאתר את הבעיה?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

ניסית לחבר מכניסת הפלוס של המגבר,כבל לרימוט של המגבר?

חיבורי החשמל שלו בטוח בסדר?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בדוק שוב את הפיוז\ים. כבר קרה לי פעם שהפיוז שליד המצבר היה נראה תקין ובעצם הוא לא היה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפיוז שבדקתי היה הפיוז של המגבר עצמו.

ולגבי הפיוז שליד המצבר, שני המגברי מחוברים ע"י פיוז כפול, וכאמור המגבר השני עובד.

איך אני יכול לבדוק אם בכלל מגיע מתח למגבר?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

מכשיר מדידה הכי פשוט בעולם או טסטר בדיקה כמו של החשמלאי רכב במידה ויש לך .

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

טוב תודה בכל מקרה על התגובות, אני יקפוץ למתקין שלי ויבדוק אצלו

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...