Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל הגסבין CDM 54 של מורל לבין נגיד הוופר של מורל אוויישן?

יש אפשרות להכין 2WAY COMPONNET SYSTEM

עם CDM54 וטוויטר?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

כעיקרון, לפי מה שאני הבנתי, המיד לדוגמא שנתת וכן המיד השני של מורל נועדו להשלמת התדרים שבין היותר נמוכים של הוופר לבין הגבוהים של הטויטר. ככה גם הטויטר מכוון על תדרים יותר גבוהים ומתחיל גם מגבוהים, הודות למיד, וכך גם הוופר מנגן פחות תדרים גבוהים ויותר נמוכים וגם מתחיל מנמוכים יותר, לא כמו בסט שהוא בלי מיד שישלים את התדרים. ככה גם המוזיקה יותר מפורטת. 2 WAY ממיד כזה וטויטר? לא נראה לי שזה יילך. הוא מיועד ל-3 WAY - טויטר מיד ווופר.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה CDM54 של מורל הוא רמקול מיד נטו, ומיועד לנגן את תחום המיד בלבד.

הוא מיד מסוג DOME ואין לו יכולת תנועת XMAX כמו לאלמנטים כמו הוופרים של ההייבריד אוביישן וכו'.

בעופן עקרוני אפשר להתקין סט 2WAY עם CDM54 וטויטר אך לא תקבל שום תגובת באס או צליל פחות מ400HZ שזה התחום התחתון של הCDM ( או 300 לא זוכר במדיוק זה מופיע באתר של מורל בספציפיקציות) וזה לא יעיל.

ניר,

under construction..

פורסם
כעיקרון, לפי מה שאני הבנתי, המיד לדוגמא שנתת וכן המיד השני של מורל נועדו להשלמת התדרים שבין היותר גבוהים של הוופר לבין הנמוכים של הטויטר. ככה גם הטויטר מכוון על תדרים יותר גבוהים ומתחיל גם מגבוהים, הודות למיד, וכך גם הוופר מנגן פחות תדרים גבוהים ויותר נמוכים וגם מתחיל מנמוכים יותר, לא כמו בסט שהוא בלי מיד שישלים את התדרים. ככה גם המוזיקה יותר מפורטת. 2 WAY ממיד כזה וטויטר? לא נראה לי שזה יילך. הוא מיועד ל-3 WAY - טויטר מיד ווופר.

בברכה,גיא.

תיקנתי את עצמי. לא שמתי לב.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...