Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבר באינטרנט? יש קצת חומצה בפנים... קצת כבד...

גש לחשמלאי, רכוש מצבר שנפ ותתחדש.

אם אתה מהחוסכים, חפש מצבר אחר. לא של שנפ.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ממליץ בחום על מצבר של בוש.

נמכר באיזור השפלה אצל "חשמל מוטי" ברחובות, הוא מחזיק את כל הסוגים.

אם במקרה מדובר בדיטסו סיריון, לא קיים מצבר קטן דיו שישב בתושבת האורגינלית חוץ ממצבר של בוש.

בהצלחה.

פורסם

מי שמנסה בזול משלם ביוקר!

למי ששאל מדובר בדיהטסו YRV, אשר בניסיון האחרון לחסוך בהתקנת רדיו דיסק אצל מתקין חשמלאי מורשה,

ניסיון התקנה עצמית גרם לקצר בלטח השעונים, לשריפת נתיכים , ולתקלה בגיר האוטומטי, ניסיון בקניית מצבר לא מתאים לרכב, והרכבה לקוייה של המצבר עלולה הפעם לגרום לשרפת המחשב.

התקנת מצבר בצורה לא מקצועית, רק אתמול בשני שרשורים שונים ברכב מסוג דיהו ,גר החלפת מצבר, לחשד לשריפת מחשב, שהוחלף בסניף אוטודיפו אומנם, אך שם טעות שנעשה על ידי עובד המקום, הינך יכול לקבל אחריות, במקרה של טעות שלך, אתה תשלם מכיסך ובגדול.

גש לחשמלאי רכב מקצועי ומורשה, שיתקין לך מצבר בעל אמפר מתאים, יבצע בדיקת טעינה, בדיקת זליגה, ואחריות על עבודה.

בשורה התחתונה , זה יעלה לך זול יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,

הבן-אדם רוצה להזמין דרך האינטרנט מצבר וגם מכונאי שיבוא להתקין את המצבר, ככה זה היום שירות עד הבית...

איזה כייף לי :)

פורסם

ואני לתומי חשבתי , שאינסטלטורים כבר לא עושים בקורי בית, אם האמבטייה נוזלת, יש להביא את האמבטייה לאינסטלטור ולא להיפך.

האם פותח השרשור מזמין מכונאי באתר המתמחה בשווק מצברים והרכבתם, האם זהו צעד נכון מקצועי וכלכלי, אני בספק רב, האם לא ניתן לעשות את זה אצל החשמלאי, הקרוב למקום מגורייך, לפותח השרשור הפתרונים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, כבר נתקלתי בתעודת אחריות לדוד שמש ל 20 שנה כשאחרי השנה הראשונה אתה צריך להביא את הדוד אליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבר'ה אין צורך לריב.... באמת...

בקשר להתקנת הרדיו, לא קרה כלום חוץ משריפת נתיך גיבוי של המנוע. ( למדתי לקח )

ובקשר למצבר אני רק רוצה לרכוש אותו ( הדגם המתאים ) ולהתקין אותו פה במוסך הקרוב ( כן, אצל מכונאי מורשה!!! ).

פורסם
במידה ואתה מחפש מצבר מליגה אחרת חפש מצבר של בוש או אופטימה.

פה

http://www.ledico.com/parts/?did=314

וכאן

http://www.volta.co.il/Htmls/article_list.aspx?C2003=12333&BSP=12334

מוזר, באתר אחד כתוב שZX (כל ZX) צריכה 62 אמפר, בשני 55 אמפר

לעומת זאת, ל306 (הסתכלתי רק על 2 ליטר) רשום בדיוק הפוך

:|

פורסם

הם לא ממש מפרטים את ספציפית את הדגמים. מבחינתם ZX KID ZX דיזל ו- ZX16V זה אותו רכב, למרות ההבדלים במומנט ההתנעה הנדרש ובאיבזור.

הייתי מחפש המלצות יצרן של סיטרואן ולא המלצות של מוכר המצברים.

פורסם

יש לי מצבר במידות 13-23 קניתי לפני חודש ב"אוטו- דיפו" היה במבצע 399 ש"ח.

מאז הקניה הוא ללא שימוש כי החלטתי לא לעשות יותר טסט לסוברית כי קניתי ג'יפ'.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...