Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מיישור הקו ב-205 שלי , עברתי למי קירור מקוריים של פיז'ו , אומנם עלו 120 שח , ל-7 ליטר , אבל ותיקי הפורום המליצו בחום ולכן החלפתי , אבל מה , בעת הניקוז , פתחתי את בורג הניקוז של הרדיאטור , וכשסגרתי , סגרתי חזק מידי , וסדקתי את תושבת הבורג , טיפות של מים נזלו לאט לאט . נאלצתי לפרק רדיאטור , לפרק את כול הצינורות , וללכת למקום של רדיאטורים כדי שילחימו לי את הבורג , מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מפרק רדיאטור , העדפתי להעזר במכונאי .

כול הסיפור עלה 450 שח .

לא נעים .

נא לשים לב בעת התעסקות עם הבורג הזה , לסגור בעדינות ...

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כשקניתי את ה-205 שלי (היתה אז בת 3) כבר היה התבריג של בורג הניקוז מודבק למקומו באפוקסי-סטיל. לאחר שהחלה דליפה מהאזור, פירקתי את הרדיאטור,ניקיתי היטב עם חומצה וביצעתי אינוך (הלחמה עם בדיל) בעזרת מלחם כבד. מאז (כארבע שנים)הרדיאטור מחזיק מעמד ללא תקלות.

אם מקזזים את עלות נוזל הקירור שילמת עבור העבודה סכום לא קטן. אני מניח שמשך התיקון לא היה יותר משעת עבודה כולל פירוק והרכבה. אם משווים זאת לעלות של רדיאטור חדש - המחיר לא נורא.

פורסם

לחבר שלי עם 205 קרה אותו הדבר לפני כ-4 שנים. מאז אותו מקרה הבורג הזה מודבק בדפק אפוקסי (נוזלי) חזק במיוחד (ועמיד בטמפ' גבוהות) - וכמו שכבר רואים, העסק מחזיק יותר טוב מחדש כבר 4 שנים (לפחות).

לפעמים עדיף לפתוח את הצינור התחתון ולנקז את המים משם ולא להתעסק עם ברגים קטנים שהגיל כבר עושה את שלו בחומרים שלהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...