Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 או סיאט איביזה?????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם!

כבר פירסמתי הודעה, ויש לציין שהרבה בזכות עזרתכם ירדתי מהרכבים שחשבתי עליהם בתחילה.

וכעת, שני רכבים אחרים ביניהם אני מתלבטת

ה - 206 (1999-2000 ידנית) או האיביזה (2000-2001)

ת'כלס, אין לי העדפה ידני/אוט', אבל הבנתי שעדיף 206 ידני

אני צריכה אוטו קטן, שלא יראה הרבה מוסך (זה נכון של-206 בעיות חשמל?)

התקציב הוא 40K

אה, ו... מה דעתכם על הסוזוקי ג'ימיני? בהנחה שאני אמצא אחת שלא ראתה הרבה שטח

תודה רבה:-)

פורסם

בדקתי לגבי 206 במשך שבוע אחרון- פורומים מלאים תגובות זועמות של ה"לקוחות". דיברתי אישית עם 4 בעלי רכב 2000 -2003 - כולם מאוד מרוצים. בעלת 206שהיום תשאלתי בתחנת דלק נשמעה כמו שתולה של יבואן :)

המומחים - נציג מ"המומחה" ואחראי רכב בחברה גדולה היו ח- משמעיים - 206 לא אמינה ולא כל כך סחירה.

פורסם

אם את מחפשת אוטו לפי סעיף אמינות, כדאי שתרדי משני הדגמים שציינת.

אם את רוצה חו"ד על שני הדגמים הנ"ל - האיביזה אמינה יותר, אבל ה-206 מודרנית יותר ובעלת שדה ראייה יותר טוב.

סוזוקי ג'ימני היא אופציה נחמדה, אבל בנויה כג'יפ אמיתי ולא על בסיס רכב נוסעים. קחי בחשבון שהביצועים והנוחות - בהתאם.

כמו שאמרתי בשרשור הקודם שלך, חשוב שלא תבססי את ההחלטה רק על הנתונים היבשים או על מה שאת קוראת בפורום.

קחי את הזמן, תעשי נסיעת מבחן על כל אחד מהדגמים שאת שוקלת ואז תגיעי להחלטה.

• תוכן חדש...