Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רכב ישן (לא בטוח איזה עדיין) ולשפץ אותו מבפנים, בלי להשאיר כמעט שום דבר מקורי. כרגע אני עובד על מודל 1:1 של הדשבורד, ואחרי שאני אסיים, אני אתאים את זה לרכב כלשהו ואעשה את זה מפיברגלס או משהו כזה.

שאלתי היא זו:

מה היה יכול להיות נחמד שיהיה באוטו, אבל אין אותו כיום במכוניות?

יכול להיות כמעט כל דבר (בתוך גבול הסביר והשמיש), כמו למשל ספות נוחות במקום כיסא של רכב, אורות מחוונים בצורה של סמיילי, דשבורד מעץ או חומר אחר, או כל דבר שאתם יכולים לחשוב עליו, ושיכול להיות נחמד באוטו שלכם.

פורסם

תלוי מה אתה מחפש ?

אתה מעוניין בשלל מערכות מולטימדיה, ע"ע מסכי LCD, DVD, מערכת סראונד :-D

או שאתה מעוניין יותר בדברים בניה עצמית, משמע תאים מסוימים, מחוונים מסוימים עניינים של פונקציונליות...

עלו לי בראש ועדיין עולים מלא דברים שאפשר לשים ברכב... למשל, פאנל נשלף שבו תצוגה דיאגנוסטית, כלומר כל המידע שאתה לא צריך ביום יום... כמו מד טעינה, מד למדא, דברים כאלה...

אפשר לעשות מקום מסודר לדיסקים למשל, כמו מתקן דיסקים רגיל במיקום נוח לשליפה.. אולי אפילו לשלב את המתקנים האלה בצורת "תותח" שכשלוחצים עליהם הם מחליקים החוצה, מן מגירה משרדית קפיצית כזו אם אתה ידוע על מה אני מדבר.. לדיסקים.

תאורה נוחה וגמישה\נשלפת, אולי אפילו בשילוב עם מיני שולחן נשלף אם אתה מהאנשים שבשבילם מכונית היא גם משרד! (לא תוך כדי נהיגה חלילה..)

בקיצור אם הייתי בונה את הפנים מחדש הייתי מתעקש על שלל תאי אחסון נוחים וייעודיים לדברים שאני משתמש בהם...

אבזור נוחות כמו משענת יד (גם ברכב ידני בנסיעה בין עירונית ארוכה זה נוח)

שלל פתרונות תאורה שלא יסנוורו ויתנו את האור במידה הנכונה ובמקום הנכון (בתא כפפות, למשל)

אולי הייתי איפלו עושה מתקן לאחזקת כוסות עם צינורית, כמו שיש לנהגי מירוץ ובמסיכות אבכ...

הרעיון של המיניבר נשמע נהדר במיוחד אם אפשר לשלב אותו איכשהו בלי לעקור את מושב הנוסע הקדמי ! למשל במקום תא כפפות או מוטמע במושב האמצעי האחורי... או במכוניות האמריקאיות אפשר באמצע הספסל הקדמי...

רוב הסיכויים שאם הייתי בונה פנים של רכב הייתי מוסיף גם שפריצרי מים מוחבאים שמופעלים מכפתור או ידית ויאפשרו להרטיב נוסעים רדומים\רועשים או סתם בשביל הצחוק...

בהצלחה ונשמע פרויק מעניין, תעלה הרבה תמונות בתהליך !

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...