Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי צרפתי ב 700 ש"ח לא כולל עבודה איטלקי ב 700 ש"ח ויפאני ב 800 ש"ח

אין לי מושג מה זה אומר

התקשרתי למוסך מורשה הוא אומר לי שאם אני רוצה יפני יעלה לי 900 שקל ומקורי יעלה לי 3000 שקל

המחירים לפני עבודה ומע"מ...

משהו יודע פחות או יותר מהוא קלץ' טוב ומה האבדלים שיהיה לי פחות או יותר אינדיקציה אם שווה להשקיע...

ובלי שום קשר המלצה למוסך טוב באזור תל אביב..

פורסם

לבקשתך, 2 מוסכים טובים בת"א:

1. "מוסך שאפט" בסמטה שבדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 ובקש את דודי או ניצן.

2. "מוסך A.C." שברח' חיי אדם 7 נחלת יצחק ת"א, טל' 03-6952224/3 ובקש את יהודה או אבי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לבקשתך, 2 מוסכים טובים בת"א:

1. "מוסך שאפט" בסמטה שבדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 ובקש את דודי או ניצן.

2. "מוסך A.C." שברח' חיי אדם 7 נחלת יצחק ת"א, טל' 03-6952224/3 ובקש את יהודה או אבי.

בברכה - רפי לין :-)

תודה רבה על ההמלצות

האם משהו יודה מה האבדלים בין סוגי הקלץ'?

ולמה האפרש בין מקורי ליפני כל כך גבוה?

פורסם

עדכון התקשרתי לאחד המקומות שרשמתם לי למעלה.... הוא אמר לי שקלץ' יפני בשם "דנקין" לא כולל עבודה ומעם וזה כולל

רק את הקלץ'....

עכישו משהו יכול להגיד לי אם זה מחיר טוב ומה זאת החברה הזאת? הוא אמר שהיבואן של הונדה משתמשים בזה וזה מה שהם מספקים... אם אנעי רוצה אחר זה 600 שקל... (צרפתי)

תודה רבה ליעוזרים

פורסם
עדכון התקשרתי לאחד המקומות שרשמתם לי למעלה.... הוא אמר לי שקלץ' יפני בשם "דנקין" לא כולל עבודה ומעם וזה כולל

רק את הקלץ'....

עכישו משהו יכול להגיד לי אם זה מחיר טוב ומה זאת החברה הזאת? הוא אמר שהיבואן של הונדה משתמשים בזה וזה מה שהם מספקים... אם אנעי רוצה אחר זה 600 שקל... (צרפתי)

תודה רבה ליעוזרים

כאשר מחליפים קלאץ, אז כדאי כבר להחליף את כל הקלאץ קומפלט.

מה זה אומר קלאץ קומפלט ?

זה אומר, דיסקת חיכוך, דיסקת לחץ ומייסב לחץ.

תוודא עם המכונאי, שהוא מחליף לך את כל שלושת החלקים הנ"ל.

• תוכן חדש...