Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רכב מסוג לאדה סאמרה בנזין (קרבורטור), ושמתי לב שכשאני נמצא על מהירות גבוהה ומתחיל להאיט על ידי הורדת הילוכים אז לפעמים המנוע מתכבה.

האם הוא נחנק מתוצאה שאני מוריד הילוך במהירות גבוהה? יש מה לעשות נגד זה?

תודה רבה!

'Lada Samara 1300 94

פורסם

האם בעת עמידה ברמזור ,המוע לא רועד , בגלל סלד נמוך מדי, והאם בעת לחיצה על דוושת הבלם , בהילוך סרק המנוע לא כבה, או להפך הסלד לא עולה למשך שניה אחת.

יש לבדוק האם הסלד לא נמוך מדי, או שהקרבורטור זקוק לנקוי שיפוץ וכוון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הקרבורטור של לאדה סמרה מאוד בעייתי,זה אותו קרבור' שהיה לי בגיפ' לאדה ניבה.בעיקר הציר ניתפס.

היתה לי באוטו אותה תופעה שאתה מתאר בנוסף הגז היה נתפס מידי פעם.,מתקן קרבורטורים ברחובות שיפץ לי אותו,התופעה לא נעלמה,הוא נאלץ להחזיר לי את הכסף ששילמתי.בעצתו של רפי לין נסעתי לאלי את אלי ,עבד במשך 3 שעות ולא הצליח לתקן.

שאלתי כאן בפורום היכן אמצא קרבורטור חדש או משופץ,ידידי צביקה כתב שאין סיכוי שאמצא .נרשמתי לאתר של "גיפ טריפ"

שם הציעו לי לא להתעסק עם הקרבור' המדובר,אלא להחליף לקרבור' כפול של פיגו' 1.400 205 .(הג'יפ נפח 1600)

קניתי קרבור' משומש של פיגו',הרחבתי לו את החורים על הפלנג',בניתי מערכת שטנגות שתתאים לקרבור'.

לא יאומן,תצרוכת הדלק ירדה,הסחיבה יותר טובה,ההנעה בבוקר השתפרה.

מי שרוצה את הקרבור' בתמונה יקבל,חינם אין כסף.כאמור הורד מהג'יפ.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
הקרבורטור של לאדה סמרה מאוד בעייתי,זה אותו קרבור' שהיה לי בגיפ' לאדה ניבה.בעיקר הציר ניתפס.

היתה לי באוטו אותה תופעה שאתה מתאר בנוסף הגז היה נתפס מידי פעם.,מתקן קרבורטורים ברחובות שיפץ לי אותו,התופעה לא נעלמה,הוא נאלץ להחזיר לי את הכסף ששילמתי.בעצתו של רפי לין נסעתי לאלי את אלי ,עבד במשך 3 שעות ולא הצליח לתקן.

שאלתי כאן בפורום היכן אמצא קרבורטור חדש או משופץ,ידידי צביקה כתב שאין סיכוי שאמצא .נרשמתי לאתר של "גיפ טריפ"

שם הציעו לי לא להתעסק עם הקרבור' המדובר,אלא להחליף לקרבור' כפול של פיגו' 1.400 205 .(הג'יפ נפח 1600)

קניתי קרבור' משומש של פיגו',הרחבתי לו את החורים על הפלנג',בניתי מערכת שטנגות שתתאים לקרבור'.

לא יאומן,תצרוכת הדלק ירדה,הסחיבה יותר טובה,ההנעה בבוקר השתפרה.

מי שרוצה את הקרבור' בתמונה יקבל,חינם אין כסף.כאמור הורד מהג'יפ.

בברכה דוד

הבנתי... יש לי גם קרבורטור חדש להחלפה אבל השאלה היא אם כדי לשים אותו רק בגלל זה? האם זה יעלים את התופעה ואם כן אז לכמה אם אני אשים קרבורטור חדש?

תודה :)

'Lada Samara 1300 94

פורסם
דוד זה המציא'ס שיש לך להציע לנו? :-)

את "המציא'ס" הנ"ל ביקשו 3 חברי פורום דקה לאחר התגובה שלי.הראשון שביקש עוסק בזה מנתניה.הוא גם הזוכה.

אילו רק היית יודע מה זה שכאשר יש לך חלק להחלפה תחת היד,מקרבורטור שאין להשיג.זה חוסך לפעמים כמה ימים של חיפוש.

זה שונה מאוד מלקנות נגד או קבל,רכיב אלקטרוני שקל להשיג. :-P

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
הבנתי... יש לי גם קרבורטור חדש להחלפה אבל השאלה היא אם כדי לשים אותו רק בגלל זה? האם זה יעלים את התופעה ואם כן אז לכמה אם אני אשים קרבורטור חדש?

תודה :)

אם יש לך קרבורטור חדש( כוונתך בוודאי למשומש/ משופץ לא?), אז למה אתה מתלבט, הרכב אותו,וחזור לדווח לנו על הממצאים,

והאם בעייתך נפתרה.

ואם היא לא נפתרה,חפש את הבעייה במקום אחר בעזרת בעל מקצוע במוסך, שיבצע נסיעת מבחן, ויאבחן מהיכן הבעייה, וגם רצוי שתחזור לדווח, ולא תשאיר אותנו עם סימני שאלה.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, מדובר בקרבורטור חדש חדש שהביאו מאוקראינה בשביל הרכב.

להרכיב בעצמי אני לא יודע אז אצטרך לחכות קצת עם זה או למצוא מישהו שיודע...

'Lada Samara 1300 94

פורסם

אני מכיר אחד שיודע להרכיב, פנה אלי בפרטי, או לנייד הרשום בפרופיל. וכך אוכל לאבחן, אם הבעייה בכלל בקרבורטור.

בברכה

צביקה

פורסם

זה שונה מאוד מלקנות נגד או קבל,רכיב אלקטרוני שקל להשיג. :-P

בברכה דוד.

או דוד דוד, אילו רק היית יודע כמה קשה לפעמים להשיג רכיבים היית אוכל את הקרבורטור במקום את הכובע שלך :-)

ישנן חברות רבות שכל עיסוקן הוא איתור רכיבים קשים להשגה.

צביקה מזל טוב על הקרב'.

• תוכן חדש...