Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היום בהגיעי מהעבודה\ נדהמתי לקרוא שמספר ההודעות הפרטיות בתיהת הדואר הפרטית שלי עבר את מכסת 394 הודעות,

ומספר ההודעות שלא נקראו נרשם 38, מה שלא הגיוניבעליל, משום שמספר ההודעות בפועל שלא קראתי מאז הבוקר היתה הודעה אחת בלבד, אשר אינני יכול לענות עליה, כי קופצת לי הודעה באנגלית שעקב כך שעברתי את מכסת ההודעות שלי אינני יכול לשלחה.

לסכום מספר ההודעות שלי שלא נקראו כביכול עומד על 38, סהכ הודעות ששלחתי וקיבלתי עומד על 394, ותיבץ ההודעות שלי בתפוסת 100 אחוזים.

האם ניתן לעשות משהו מבלי למחוק הודעות ישנות?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כן - תבקש שישלחו לך מיילים במקום . :)

ותגובה יותר רצינית, ועינינית?

פורסם

צביקה , לא צחקתי , אלא ברצינות - במייל אפשר לשלוח כמות הודעות אדירה מבלי להדרש למחוק אותן .

אני מצטער אם נפגעת או נעלבת .

פורסם
צביקה , לא צחקתי , אלא ברצינות - במייל אפשר לשלוח כמות הודעות אדירה מבלי להדרש למחוק אותן .

אני מצטער אם נפגעת או נעלבת .

לא נפגעתי ולא נעלבתי , אך אני ציפיתי לתשובה יותר מעשית, כתובת המייל שלי , צשותפת לבני משפחתי, והודעות שמתקבלותבו נמחקות אוטומטית תוך 24 שעות, לכן הצעתך לא אקטואלית.

היתרון בתיבת הדואר של הפורום, שהיא יחודית לפורום, אישית ורק לי יש שליטה על הדואר הנכנס והיוצא.

כרגע אני תקוע לא לבלוע ולא להקיא, אנני יכול לענות לתגובות של חברי הפורום, ויתכן שאני גם לא יכול לקבל דואר(אני אנסה לשלוח לעצמי הודעה פרטית, ואבדוק אם אני יכול לקבל אותה) מספר ההודעות שלא נקראו הוא עדיין 38

וסה"כ ההודעות הם 394, כך שהתפוסה עוברת את ה100 אחוזים ואני חסום לקבלת הודעות ולשליחתם.

מצפה לפתרון ממנהלי הפורום.

תודה מראש

צביקה

פורסם

ההודעות שצצו בתיבה שלך היו שייכות למשתמש הקודם שלך, "צביקה", שאוחד עם החדש.

כנראה שאת רובן תמצא לקראת תחילת רשימת ההודעות - פשוט תמחק את אלו שאתה לא זקוק להן.

פורסם

עומר שלום רב!

ראשית תודה על תגובתך, וזאת אכן עשיתי, מחקתי את כל ההודעות הארכאיות , שצצו פתאום, כמו בן אדם שחזר לחיים,

אחרי המוות,עם הודעות ישנות, שהעלו אבק רב בבוידם.

בהזדמנות זאת האם יש אפשרות להגדיל את נפח תיבת ההודעות הפרטיות, ל400 במקום 300?

תודה לכל המגיבים שניסו לעזור וולו 240 ואופיר.

ניתן לשלוח לי הודעות פרטיות כרגיל,מספר ההודעות התכווץ, לאחר שמחקתי אמש יותר משישים הודעות.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...