Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פורד אסקורט RS2000

הצינור לחץ גבוה שמתחבר למשאבה התחיל לנזול צינור כזה חדש בחברה עולה המון כסף 1500 שקל ליתר דיוק

מישהו יודע אולי איפה ניתן לתקן את הצינור הישן?

או מישהו שמייצר צינורות כאלה לפי הזמנה ויכול לחסוך לי כמה מאות שקלים?

רפי לין אתה בטוח יודע אשמח לתשובה ממך :)

הודעה פרסומית:

זיו פורת הידראוליקה - המומחים לצינורות לחץ גבוה וצינורות להגה כוח

צינורות לחץ

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

כל בית עסק להידראוליקה ישמח להכין לך צינור כזה לפי דוגמא.

אם תציין באיזה איזור אתה נמצא בארץ נוכל לכוון אותך למקום קרוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי,

אכן יש באיזור יצחק שדה בתי מלאכה לצינורות הידראולים אבל !! איכות היצור שלהם עלובה ולא עומדת בתקנים בין לאומים לציוד לרכב (אולי לצנרת אחרת).

עדיף לקנות צינור מקורי או תחליפי של חברה בין לאומית ידועה.

איזה כייף לי :)

פורסם
היי,

אכן יש באיזור יצחק שדה בתי מלאכה לצינורות הידראולים אבל !! איכות היצור שלהם עלובה ולא עומדת בתקנים בין לאומים לציוד לרכב (אולי לצנרת אחרת).

צינור הגה כוח עובד בתנאים קלים מאוד יחסית למעארכות הידראוליות ממוצעות. השמן שם קר והלחצים נמוכים מאוד.

את הצינורות בארץ עושים כמו בכל מקום אחר בעולם. לוקחים צינור עם תקן בין לאומי, לוקחים סופיות מתאימות מתוצרת מוכרת ולוחצים עם לוחץ מיוחד שמתאים לקוטר הצינור ולסופית. ככה עושים גם בחברות שמייצרות צינורות לרכב.

פורסם

שי שלום,

במקצועי אני מהנדס מכונות ויש לי ניסיון לא קטן בתחום ההידראוליקה, בעבר הסתובבתי במקומות שבהם מייצרים צנרת הידראולית ברחוב טרבסקי לצערי המקום נראה כבית מלאכה משנים שלפני קום המדינה וציוד מיושן.

לידיעתך הלחץ במערכת הגה כוח הוא יחסית גבוה מאוד ויכול להגיע ל-1500PSI=103BAR !! והטמפ' מגיע ל-60 מעלות צלזיוס !! אז לפני שאתה כותב דברים לא מדוייקים בדוק את הנתונים.

לשם השוואה הלחץ בצמיגים הוא בסביבות ה-32PSI.

איזה בקרת איכות יש להם ?

האם אתה יכול לסמוך שהצנרת נקייה מפנים עם הלכלוך שקיים במקום העבודה ?

אני מציע לך לעשות סיבוב באיזור בתי המלאכה.

ייתכן שהיום קיימים בתי מלאכה שבאמת מייצרים לפני תקנים בין לאומים לצנרת הידראולית לרכב כולל מחברים ובקרת איכות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מארק ידידי, גם אני מהנדס מכונות ובין השאר בניתי ושיפצתי מספר מכבשים הידראוליים וגם רבולבר הידראולי. 100BAR למע' הידראולית זה לחץ נמוך. רובן פועלות בסביבות ה 200 ואף יותר (במכבשים אני מגיע ל 350 BAR על צינור "2).

מבחינתי גם צינור חדש שמגיע ארוז יישטף לפני ההרכבה ובעלי המקצוע שאני עובד איתם לא עובדים כמו שאתה מתאר (אני עובד עם ליא ואצמה).

• תוכן חדש...