Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי יוזמה ופרקתי את דלת הרכב ,אופל קורסה 04' .

הצצתי ,ראיתי ,מדדתי ,למדתי ! היה נחמד .

כשרציתי להעביר את החוט לשל הרמקוילם נתקלתי בבעיה ,אין מעבר ישיר בין המרכב לדלת עצמה

,היצרן החליט לשים שם "מגה קונקטור"ואין לי שם מעבר בכללהאפשרות היחידה לדעתי היא לקדוח בקונקטור ולעבור דרכו .

יש הצעות אחרות ?

אשמח למעט עזרה

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לקדוח בקונקטור? לא נשמע אטרקטיבי במיוחד.

אני מציע לקדוח בדלת ולסתום עם גומייה \ סיליקון. חאפרי אך ניתן לעשות יפה (עם צינור שרשורי זה אפילו יכול להראות מקורי).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני התקנתי לחבר טוב טוב בVW פולו.

האופציות היו. חוטים מקוריים / חוטים דרך חור בגוף הרכב. / לקדוח לקונקטור.

הוא!! החליט לקדוח בקונקטור.

קדחנו בעדינות. והשחלנו חוט 2 מ"מ. וזה עובד פיקס. אין נזילות.

אף אחד . גם כאשר פותחים את הדלת לא יודעים שיש שם סט קומפוננט איכותי. ולא הזבל המקורי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תבדוק אם יש גומיה על השלדה של הרכב איפה שהצירים.

תעביר משם יוט בתוך צינור שירשורי עד לסוף הציהור של המגה קונקטור.

תעביר דרכו את החוט כאשר הוא מחובר לחתיכה של קולב מתכת.

וזהו.

אני אצלם מחר איך זה ב רכב שלי ואעלה את זה.

פורסם

זה וזה וזה - אודה לך מאוד אם תעלה לכאן תמונות של רכבך .

אגב שם משתמש שלך נובע מהמערכון של דן בן אמוץ ושייקה אופיר (ז"ל) ?? פשוט היום אימי הראתה לי את המערכון ונשפכתי מצחוק !!!

Soundman - צריך לקדוח בשני הצדדים של הקונקטור ? (ההיגיון אומר כן ) , האם פרקתם את כול הקונקטור ואז השחלתם ?

את הקרוס שמתם בדלת או שהשחלתם 2 חוטים ? אני מתכנן להריץ 2 חוטים כהכנה לבי-אמפ' .

איתמר - גם אני חשבתי על זה אבל לקדוח במרכב נשמע לי פחות לעיניין משום מה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תבדוק אם יש גומיה על השלדה של הרכב איפה שהצירים.

תעביר משם יוט בתוך צינור שירשורי עד לסוף הציהור של המגה קונקטור.

תעביר דרכו את החוט כאשר הוא מחובר לחתיכה של קולב מתכת.

וזהו.

אני אצלם מחר איך זה ב רכב שלי ואעלה את זה.

מה עם התמונה ??

בקשר לקדיחה ,

לפי ההיגיון שלי צריך לקדוח את שני בצדדים איך קודחים על החלק שבדלת ?

האם ניתן לפרק את הקונקטור לגמרי ?

פורסם

הקידוח חייב להיות עדין! לאט. ולא לפגוע בתושבות של החוטים שמסביב לחור.

ומומלץ להוציא את הקונקטור החוצה. מהמקום.

אני העברתי חוט אחד.! הקרוס מחובר לחלק הפנימי של הדלת@! מבודד מממים. ומיכולת לזוז!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ומה אם אני רוצה להעביר זוג חוטים ? לביאמפ ?

בקשר ללהוציא מהמקום התכוונת לחלק שיושב על הדלת ?

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך להעביר זוג חוטים לדלת אלה אם כן הטוויטר יותקן על הדלת, הרי הקורס לא חייב להיות בדלת

פורסם

באופל קורסה יש מקום ייעודי לטוויטר עד הדלת וה מכוסה עם הכיסוי של הדלק אז ככה לא רואים שיש משהו באוטו בכלל ... אני מעדיף ככה

פורסם

אם כך, אם הקונטקטור מספיק גדול אפשר לעשות חור אחד ממש גדול או 2 חורים קטנים,אצלי בפונטו יש קונטקטור ובשביל להעביר חוטים למיד באסים יש צורך לקדוח בקונטקטור

פורסם

תוכל להעלות תמונות כשתקדח ?

תודה .

אני כנראה גם אקדח את הקונקטור ,עם המון עדינות . נראה לי שלמשימה הזו אני אצטייד בדרמל . ( מקדחה קטנה כזו , מומלץ )

• תוכן חדש...