Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

מאז שקניתי את הרכב השלט שלו לא עובד. מחיפוש בפורום הבנתי שהשלט הוא של רדיו מילאנו.

הנורות פועלות, וכל הרכיבים נמצאים במקום. (אין בעיה של הלחמות).

אני מצרף תמונות של שלט זהה שראיתי בפורום.

למיטב הבנתי צריך לבצע לו קידוד. ניסיתי את השיטה שמרק הסביר של השלט המקורי, אך היא לא עובדת.

מישהו יודע איך צריך לעשות זאת בשלט זה?

נ.ב.

המספר שכתוב על הג'וק השחור אצלי זהה לזה שבתמונה מלבד הספרה האחרונה - אצלי היא 3.

מפתח1.jpg

מפתח.jpg

פורסם

כפי שכבר כתבתי לך בעבר פנה לרדיו מילאנו לצורך קידוד השלט.

במידה ומישהו מחברי הפורום זוכר את רצף הקידוד של השלט מה טוב.

איזה כייף לי :)

פורסם

שוחחתי איתם והם לא מסכימים לעשות זאת טלפונית. אם מישהו מכיר את הרצף,

או לחילופן חנות העושה זאת באיזור בית שאן עפולה - אשמח לעזרתו.

פורסם
שוחחתי איתם והם לא מסכימים לעשות זאת טלפונית. אם מישהו מכיר את הרצף,

או לחילופן חנות העושה זאת באיזור בית שאן עפולה - אשמח לעזרתו.

תגיד אתה קורה את מה שכותבים לך ?

כתבתי לך כבר כמה פעמים שטלפונית הם לא יעזרו לך מסיבות השמורות עימם.

תאר לך שיש כמוך עשרות מקרים בשבוע ועם השירות ינתן טלפונית אז מישהו יצטרך לעבוד במשרה מלאה לפניות טלפוניות.

אל תשכח שיש אנשים שלא יודעים איך פותחים מכסה מנוע ועוד כמה דברים פשוטים.

איזה כייף לי :)

פורסם
טלפן אל המרכז של רדיו מילאנו הנמצא בבני-ברק ויתכן שהם ידריכו אותך טלפונית

מרק, כבר כתבתי לך קודם שלא לי ענית ואתה מחבר בין כמה פניות. למרות שמה שאתה אומר הוא נכון והגיוני, מאחר ורפי חשב

שיכול להיות שהם יוכלו להדריך אותי - פניתי אליהם. אני קורא את כל מה שאתה כותב בעיון, ומתרשם מאוד מהידע שלך.

אך כך גם משל חברי פורום ותיקים אחרים.

רפי, תודה על הסיוע.

פורסם

חברים, סליחה על הבורות אבל מי זה רדיו מילאנו ולמה רק אצלו ?! את השלט שלי שיכפלתי בקלות רבה בחנות פשוטה לאביזרי רכב, קצת יקר-120 ש"ח. האם יש משהו שאני פיספסתי כי הנושא נראה לי מאוד טריוויאלי.

• תוכן חדש...