Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה מרים\מחזיק שם זו במקור יריעה מסוג של קרטון ולבד דחוס ליופי שגם שומרת שלא יראו את הפח .

נראה שהבעלים הקודמים לא ממש שמר על הרכב (שונא כאלה :twisted: ).

פתרונות :

1- לגבי הפח : אפשר לשים שרשור פלסטיק דק סביב מקום החיתוך , לאחר שתיישר שם קצת וכך אף אחד לא ייחתך.

2- לגבי היריעת קרטון\לבד : אפשר לשים פלטה מעץ MDF דק או משהוא אחר (מרופדת כמובן) עם מקום ל6X9 או 6.5" או אפילו בלי מקום לרמקולים כלל אם מדובר בהתקנה עתידית של מגבר וקומפוננטים .

אני חושב שלגבי האופצייה השנייה יהיו לחברי הפורום פתרונות יצירתיים לא פחות .

:idea:

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאתה מרים\מחזיק שם זו במקור יריעה מסוג של קרטון ולבד דחוס ליופי שגם שומרת שלא יראו את הפח .

נראה שהבעלים הקודמים לא ממש שמר על הרכב (שונא כאלה :twisted: ).

פתרונות :

1- לגבי הפח : אפשר לשים שרשור פלסטיק דק סביב מקום החיתוך , לאחר שתיישר שם קצת וכך אף אחד לא ייחתך.

2- לגבי היריעת קרטון\לבד : אפשר לשים פלטה מעץ MDF דק או משהוא אחר (מרופדת כמובן) עם מקום ל6X9 או 6.5" או אפילו בלי מקום לרמקולים כלל אם מדובר בהתקנה עתידית של מגבר וקומפוננטים .

אני חושב שלגבי האופצייה השנייה יהיו לחברי הפורום פתרונות יצירתיים לא פחות .

:idea:

תומר.

אני ישמח למספר פתרונות לפאנל האחורית

ועל הפח שמה אני יעבור עם דיסק או משהו כדי שיהיה ישר קצת ויעבור עם גומי כמו שאמרת , רעיון מצויין

יש לך מושג במחירים של מה תעלה לי הפאנל מMDF מרופדת ?

פורסם

זה משהוא שתצטרך להכין ..

הפלטה אני מאמין שתעלה משהוא כמו 100 שקלים אולי יותר ..

ריפוד ודבק כמה עשרות שקלים .

אתה יכול להיעזר באנשים טובים מהפורום מהאיזור שלך עם עניין התכנון והריפוד.

בהצלחה .

תומר

פורסם

טוב לא עניתם לי כל כך אבל לבסוף החלטתי שאני אקנה ככה:

את הרדיו דיסק אני אקנה בנפרד:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491827

אם יש לכם חנות שאתם ממליצים לי לקנות ממנה את הרדיו דיסק תגידו לי אני אשמח.

ורמקולים אני כנראה אקנה את אלה:

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1ECPIONEER

עכשיו יש לי שאלה, כפי שאמרתי אני קונה אותם לטויוטה קורולה שנת 99.. האם הם יכנסו ויתאימו בצורה מדויקת לאוטו?

ואם תרדו למטה תראו שאני יכול לשדרג.. אז בבקשה זה מאוד חשוב אז אם אתם עונים לי תענו במדויק ותגידו לי באמת מה כדאי כי אני אקנה לפי מה שאתם תגידו לי..

אז השאלה שלי היא אם כדאי לשדרג את הרמקול כבר ל350W ולהוסיף עוד 80 שקל, או לשדרג ל420W ולהוסיף עוד 160 שקל, או להשאיר את הרמקולים כפי שהם ללא שדרוג.

כי אם תראו כתוב שם שאם אני קונה כאילו בלי לשדרג אז לא מומלץ לחבר מגבר..

תודה רבה לכם על תשומת הלב ובבקשה תתיחסו לזה ברצינות כי עבדתי קשה מאוד בשביל הכסף הזה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתם ואחר כך להצטער על זה .

פורסם

תודה רבה לכם על תשומת הלב ובבקשה תתיחסו לזה ברצינות כי עבדתי קשה מאוד בשביל הכסף הזה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתם ואחר כך להצטער על זה .

אז לא הייתי ממליץ לך לקנות את הרמקולים האלה בכלל כי אלה רמקולים למי שרוצה איכות ועוצמה בסיסיות בהחלט ללא מגברים וכדומה.

מה התקציב שלך אם אפשר לשאול לרמקולים?

פורסם
אז לא הייתי ממליץ לך לקנות את הרמקולים האלה בכלל כי אלה רמקולים למי שרוצה איכות ועוצמה בסיסיות בהחלט ללא מגברים וכדומה.

מה התקציב שלך אם אפשר לשאול לרמקולים?

אממ לסט רמקולים אני מוכן להשקיע בסביבות ה500-600 שקל.. אני מדבר איתך על 4 רמקולים

פורסם
אחי אבל מה רע בפיוניר האלה?

כי אני רואה שהJBL רק 210W..

תלמד משהו שני למדתי לא מזמן:

העוצמה שכתוב על הרמקולים לא משקפת שום נתון על איכות ולעיתים כמו במקרה זה גם את העוצמה אמיתית עצמה.

גם אם הפיוניר היה כתוב 10000000 ואט אר אמ אס (בהגזמה מאוד גדולה כמובן) הייתי אומר לך ללכת על הפולס והגי בי אל כפי שהמליץ זה שמעלינו באמת המלצה מעולה אלה יספקו את הסחורה בצורה מעולה.

פורסם

עזוב את המספרים!

הפיוניר לא מתקרבים לא לאיכות ולא לעוצמה של המורל ו-JBL!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

"רק" 210. וכמו שאמרו לך פה, לא תמיד העוצמה שרשומה היא נכונה, וגם אם כן אז אנחנו מציעים לך מניסיון את הרמקולים היותר איכותיים שיש במחירים האלה, ואל תדאג העוצמה לרוב היא בערך אותה עוצמה ברמקולים האלה ובמחירים האלה, גם אם רשום עליהם 460 או 210 אתה תשמע באותה עוצמה, כי הנתון RMS שלהם דיי זהה (העוצמה שבתכלס הם יכולים לקבל היא אותה עוצמה בערך, ואין כאלה הבדלים בעוצמות ברמקולים כאלה).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי, ואם נגיד אני קונה את הרמקולים שהמלצתם לי עליהם במקום הפיוניר, ואני לא מחבר מגבר ביינתים, יהיה עדיין הבדל בין איך שישמעו עם מה שאתם המלצתם לי או בין הרמקולים של הפיוניר..

הבדל באיכות השמע, בחוזק וכו'...

ושוב תודה רבה לכם אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי ממש תודה.

אה אגב, ביד שניה רק אחד מוכר את המורל פולס הזה (מוזר שבכלל לא שמעתי על החברה הזאת) והוא מעכו.. דיי סרט להגיע אליו..

פורסם

כן תשמע הבדל רציני גם בלי מגבר!

ותחפש טוב ביד שניה חייבים להיות עוד! תעשה חיפוש שם בטח תמצא!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בניגוד לחברי הפורום הנכבדים אני לא חושב שעליך לקנות רמקול 6X9 אלא אם אתה מתכנן מאחור בנייה שהיא הגבהה עבור ה6X9 ..

כפי שראית בעצמך ואני יודע גם , קשה מאוד לשים בטויוטה מהשנתון הזה רמקול אובאלי .

יהייה עליך להכין טבעת עץ ע"מ להגביה אותו מעל החור (וכן , אני זוכר שהבעלים הקודמים של הרכב הרחיב אותו - אני מניח שאתה רוצה עבודה איכותית לשם שינוי) .

לך על זוג רמקולים טובים ועגולים שהם 6.5" ותכין להם טבעות מעץ MDF עבור הדלתות הקדימיות (לא עסק יקר בכלל) .

בנוסף או שתכין הגבהה כפי שרשמתי לך קודם או שתכין לך חורים של 6.5" בפלטה הדקה החדשה שאותה אתה הולך למקם במקום הקרטון\לבד ההרוס שלך מאחור ושם תוכל למקם רמקולים אחוריים בניחותא .

יש רמקולים עגולים בקוטר 6.5" לא פחות טובים מרמקולים אובליים 6X9 אם לא טובים יותר .

אני חוזר ואומר שזו רק דעתי האישית בתור בעל קורולה .

לכל שאלה - אני כאן ,

תומר

• תוכן חדש...