Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בניגוד לחברי הפורום הנכבדים אני לא חושב שעליך לקנות רמקול 6X9 אלא אם אתה מתכנן מאחור בנייה שהיא הגבהה עבור ה6X9 ..

כפי שראית בעצמך ואני יודע גם , קשה מאוד לשים בטויוטה מהשנתון הזה רמקול אובאלי .

יהייה עליך להכין טבעת עץ ע"מ להגביה אותו מעל החור (וכן , אני זוכר שהבעלים הקודמים של הרכב הרחיב אותו - אני מניח שאתה רוצה עבודה איכותית לשם שינוי) .

לך על זוג רמקולים טובים ועגולים שהם 6.5" ותכין להם טבעות מעץ MDF עבור הדלתות הקדימיות (לא עסק יקר בכלל) .

בנוסף או שתכין הגבהה כפי שרשמתי לך קודם או שתכין לך חורים של 6.5" בפלטה הדקה החדשה שאותה אתה הולך למקם במקום הקרטון\לבד ההרוס שלך מאחור ושם תוכל למקם רמקולים אחוריים בניחותא .

יש רמקולים עגולים בקוטר 6.5" לא פחות טובים מרמקולים אובליים 6X9 אם לא טובים יותר .

אני חוזר ואומר שזו רק דעתי האישית בתור בעל קורולה .

לכל שאלה - אני כאן ,

תומר

תראה, כפי שאמרתי אני לא מבין בכלל בכל העסק הזה של להכין דברים וכל זה, אני לא נגר ואני בקושי יודע מה זה 6X9... (זה רמקול עבה כזה לא?)

אז מה שאתה מנסה להגיד כאן בעצם זה שאם אני קונה רמקול 6X9 צריך להתחיל לנסר ולחתוך דברים?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם אני מתכוון למכור את האוטו בעוד כמה זמן? אז הוא יתקע עם כל החורים שם? כאילו אם אני יוציא תרמקולים יראו תחורים? כי אני לא מתכוון להשאיר את הרמקולים למי שאני מתכוון למכור... או שאני יחזיר תרמקולים המקוריים..

פורסם

אגב התחדשתי קניתי כרגע מהחנות אודיו נט את הרדיו דיסק (פיוניר 3950)

מקווה לשירות טוב גם מצד החנות וגם מצד הרדיודיסק

פורסם
ואם אני מתכוון למכור את האוטו בעוד כמה זמן? אז הוא יתקע עם כל החורים שם? כאילו אם אני יוציא תרמקולים יראו תחורים? כי אני לא מתכוון להשאיר את הרמקולים למי שאני מתכוון למכור... או שאני יחזיר תרמקולים המקוריים..

איש , בוא נעשה סדר טוב ?

שב קצת על הפורום ותקרא .

אחרי שתקרא הרבה תקרא עוד קצת ואז תחזור ותעבור על כל מה שרשמנו כאן .

לא כולנו נולדנו עם הידע , אלא רכשנו אותו .

תקרא ותבין מושגים בסיסים : מהו רמקול אובאלי או לחילופין 6X9 ? מה זה רמקול 6.5" ?

תכיר את צורת העבודה הבסיסית של מערכת השמע ברכב וחלקיה : הרדיו-דיסק (או HU ראשי תיבות של HEAD UNIT) , מגבר , קרוס אובר , רמקול קומפוננט , רמקול קואקסלי וכו'

לאחר מכן תקרא את מה שרשמנו לך ותבין הרבה יותר , אנחנו כאן לכל שאלה ונשמח להציע פתרונות , אבל בוא תתחיל עם הבסיס , כך יהייה לך קל יותר ולא תבצע טעויות שתתחרט עליהן - כפי שנרשם פה ה-מ-ו-ן פעמים : עבדנו קשה עבור הכסף אז בוא נראה שהוא הולך למקום הנכון .

בהצלחה (ותתחדש על הרדיו דיסק) ,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני אחד בלי הרבה סבלנות.. אבל אני יעבור על הדברים.. למרות שחלק אני כבר יודע פחות או יותר...

בכל מקרה תודה רבה לכם על העזרה ואם יהיו לי עוד שאלות אני אכתוב.

שוב, תודה רבה ועזרתם לי נורא.. !!

פורסם
אגב התחדשתי קניתי כרגע מהחנות אודיו נט את הרדיו דיסק (פיוניר 3950)

מקווה לשירות טוב גם מצד החנות וגם מצד הרדיודיסק

הרדיו דיסק כבר עובד אצלך?

יש לך התרשמות ממנו?

אני גם מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

עוד לא קיבלתי אותו..

אני מאמין שעוד כמה ימים הוא יגיע אליי..

ברגע שהוא יגיע אני אכתוב בהודעה הזאת את דעתי עליו..

• תוכן חדש...