Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה לא רעה בכלל, תתחדש.

אני רואה שתפרתם את הגימור הסופי, רק חבל שההדקה לא נראית טוב (יש גבשושים)

לגבי הדוטק, אכן, הוא צריך מינימום של 25 ליטר בשביל להתחיל לנגן כמו שצריך.

פורסם

א. כל הכבוד על העבודה יפה מאוד.

ב. עלי לציין שאינני חסיד של מורל ופה הגיע עוד דוגמא נהדרת למה. רמקול טוב צריך לדעת לנגן טוב בחלל של דלת בלי איטום וכדומה. אני מתרשם פה וממה שאני מכיר שרוב האנשים עם מורל בונים להם תיבות בדלת , כל אחד תיבה של 7 , 9 ליטר וכדומה.

וזה כבר ללא קשר לשאר הדברים שיש לי על מורל (ואני חושב ששרגא יכול להוסיף במקומי).

אבל כל הכבוד על ההתקנה יפה מאוד , אני רק מקווה שהרמקול מחובר גם למערכת טובה אחרת אפשר לזרוק הכל לפח.

פורסם
על פי מה אתה טוען? הכנסת את הנתונים שלו לתוכנה?

יש לך המלצה לתוכנה???

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם
א. כל הכבוד על העבודה יפה מאוד.

ב. עלי לציין שאינני חסיד של מורל ופה הגיע עוד דוגמא נהדרת למה. רמקול טוב צריך לדעת לנגן טוב בחלל של דלת בלי איטום וכדומה. אני מתרשם פה וממה שאני מכיר שרוב האנשים עם מורל בונים להם תיבות בדלת , כל אחד תיבה של 7 , 9 ליטר וכדומה.

וזה כבר ללא קשר לשאר הדברים שיש לי על מורל (ואני חושב ששרגא יכול להוסיף במקומי).

אבל כל הכבוד על ההתקנה יפה מאוד , אני רק מקווה שהרמקול מחובר גם למערכת טובה אחרת אפשר לזרוק הכל לפח.

מסתבר שאתה לא מבין על מה אתה מדבר, ובגלל זה אולי "חסר" לך הגיבוי של אבנר (שרגא)

אתה לא חסיד של מורל, והנה דוגמא טובה למה??

הידעת, שכל אלמנט צריך נפח מסויים (לפי המפרט הטכני שלו) בין אם זה מורל, בין אם זה פוקאל, ובין אם זה דיאמונד אודיו...

כל מי שעושה בניות, צריך להתחשב במפרט הטכני.

תעשה טובה לעצמך - אם אתה לא מבין, אל תכתוב סתם, ובטח אל תתפס על ה"גיבוי" של אחרים.

פורסם

כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אין לך משהו חכם/לעניין לומר - תניח לתר'ד.

לא צריך מיליארד קסדות בשביל לענות כמו שצריך - צריך רק להבין על מה מדברים.

פורסם
מסתבר שאתה לא מבין על מה אתה מדבר, ובגלל זה אולי "חסר" לך הגיבוי של אבנר (שרגא)

אתה לא חסיד של מורל, והנה דוגמא טובה למה??

הידעת, שכל אלמנט צריך נפח מסויים (לפי המפרט הטכני שלו) בין אם זה מורל, בין אם זה פוקאל, ובין אם זה דיאמונד אודיו...

כל מי שעושה בניות, צריך להתחשב במפרט הטכני.

תעשה טובה לעצמך - אם אתה לא מבין, אל תכתוב סתם, ובטח אל תתפס על ה"גיבוי" של אחרים.

איפה אני יכול להשיג את המפרט הטכני של הדוטק אוביישן ? באתר של מורל?

אודה על התשובה, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה וזה וזה וזהו?

אין מה להתדיין?

יש על מה להתדיין, ויש עובדות.

והעובדה היא שכל אלמנט זקוק לנפח מסויים (גם פרי אייר) - לא משנה מה החברה שייצרה אותו.

אז אל תתחיל או תמשיך עם ה"ירידות על מורל" ותצפה למר אבנר לגיבוי, כי אין לזה שום קשר.

בא לכם לרדת עוד על מורל? תפתחו תרד ירידות מיוחד ותעשו חיים משוגעים שם.

פה מדברים על משהו אחר ועונים בהתאם.

פורסם

סבבה נכנסתי לדף הזה באתר http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_dotech_ovation.html

איפה הקטע של הנפח רשום?

שוב אודה לך על תשובה אחרונה חביבה וסופית :-D

ואם זה ב MANUAL אז תוכל לשלוח לי אותו כי אצלי זה לא נפתח.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, כל הכבוד, בקרוב אצלי?

אם אתה יכול תעלה עוד תמונה או שתיים של הגימור, התמונה דיי חשוכה.

בקשר למניואל אתה לא מצליח לפתוח אותו כי אתה צריך לפתוח אותו עם התוכנה "Adobe Reader"

כנס ל-www.download.com תעשה חיפוש של "Adobe Reader" ותוריד אותה.

בהצלחה

פורסם

הסט בתיבה אטומה כרגע בערך כמה ליטרים לא יותר מ10.

מה אני יגיד לכם, אני פשוט נהנה ממנו, אם אני יעשה חור שהוא ינגן בחור של הדלת יש סיכוי גדול מאוד שאני ירצה לחזור למצב שבו הוא נמצא עכשיו.

והבנייה מחוברת מאוד חזק לדלת, לא להגזים לעמוד עליה כי אז הדלת שלי תישבר.

אבל היא מאוד חזקה ויש שלוש ברגים שמחוברים מהבנייה לפח, חוץ מההמון ברגים שמחוברים מהבנייה לדלת עצמה.

תודה על הפירגון העצות והתגובות,

אשמח לשמוע עוד ...

רועי.

• תוכן חדש...