Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע ברכב מגבר של jbl 75.4 gto קומפוננט של morel pulse 6.5 ו6x9 של מורל pulse גם כן.

יש לי כמה דברים שאני רוצה לברר בנוגע למערכת ואשמח אם תעזרו לי או תתנו לי עצות

קודם כל יש לי תחושה שכל הסאונד בא מכיוון ה6x9 לא יודע אם זה האקוסטיקה של הרכב או כיוונים אבל מקדימה אני לא מרגיש את הסאונד (או לפחות ככה אני מרגיש, אולי ככה זה)

יש לי שליטה על האחורה והקדימה ברדיו דיסק שלי אבל אני לא מתעסק עם זה יותר מידי ואולי עם כיוונים אחרים של המגבר אני יוכל להגביר את העוצמה מקדימה של הקומפוננט?

דבר שני הוא:

אני רוצה לחבר סאב של קיקר מדגם c12 בשביל לעשות את זה אני יצטרך לנתק את ה6x9 ולחבר את ה2 ערוצים לסאב

ה6x9 ילכו ישירות לרדיו דיסק. האם דבר כזה יפגע לי באיכות של הסאונד ברכב או רק ישפר אותה?

ועל איזה סאבים אחרים אתם ממליצים בתקציב של הc12 ? אני מחפש בעיקר SPL

תודה מראש

פורסם

1. משחק עם הפיידר יהיה עדיף על פני משחק עם המגבר.

2. נכון, תצטרך לנתק ולחבר ל HU אך זה יהיה עדיף, וזה מה שיבטל לך את הבעיה הראשונה כי ה 6X9 לא יהיו מוגברים,

ולכן כבר לא יהיו כ"כ דומיננטים.

3. SPL תקבל מהאח הגדול של הסאב הזה, הקיקר CVR.

אבל האיכות של ה C12 טובה יותר בעיני.

פאנץ' טוב יותר ומהודק יותר, לעומת הרעם הנמשך והפחות נעים של ה CVR.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה blackmazdaF

כנראה שאני ילך על הc12 כי אני לא מחפש SPL טהור

בנוגע לנפח תיבה האם הנפח שמומלץ בהוראות היצרן הוא באמת הנפח הטוב ביותר לסאב הזה? (35.4L)

בשאיפה יותר לכיוון הSPL

תודה.

פורסם

תרגיש חופשי להעלות ל 40 ליטר (נטו), תקבל היענות טובה יותר בתדרים הנמוכים.

(תיבה מלבנית, סאב לא ממוקם באמצע) - המלצה שלי.

• תוכן חדש...