Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך כלל לא עושה את זה. כי אני מחליף מערכת פעם בכמה שנים ולא רודף אחרי חידושים,

לאחרונה נשרף לי הסאב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141775

וכעת אני מחפש אחד חדש, אולי אפילו יותר טוב, בגלל שאני לא מבין גדול בתחום הייתי רוצה גם פירוט מה יתאים לי ומה לא יתאים לי, המערכת שמותקנת אצלי ברכב היא:

HU: PIONEER 6800MP החדש עם הפאנל החשמלי

COMPONNENT:morel dothek 6.5" mk2+tweeters mt-22

back: Pioneer 350w

המגבר שמחובר רק לרמקולים האלה הוא LANZAR HTG 414 4 CHANNEL

ויש לי מגבר שהיה מחובר רק לסאב וכעת לא מחובר לכלום, המגבר שתיי יציאות ובגישור מוציא 300RMS

אני מעוניין לקנות סאב + תיבה שמותאמת אך ורק לסאב! ויעבוד מקסימום איכות בשילוב של הסאב והתיבה, עדיפות לאטומה.

ושיתן את ה-KICKIM בדיוק מתי שצריך, ואיכותי. הרכב הוא סדאן(עם זה משנה).

תקציב, אין תקציב קבוע אני מחפש משהו טוב טוב אבל שיהיה הזול מביניהם, יש המלצות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למישהו שמתכוון להשקיע 5000 על סאב 2000 זה ממש זול.

זה המצב גם אצלך?

חייבים תקציב, או סביבות תקציב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דבר ראשון אני לא מחפש משהו ברמה של 5000 ש"ח וגם לא 2000 ש"ח! זה יותר מדי בשביל סאב שיתחבר למערכת מעפנה כמו שלי, אין איזה המלצות לקיקרים? כי ראיתי שכולם 150RMS זה קצת מדי לדעתי בשביל המגבר.

זה נראה סאב טוב: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14816

ומתאים לנתונים שלי.

ניתן להשיג אותו בארץ?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ניתן להשיג אותו בארץ בסביבות ה700 שקל אם אני לא טועה - מחיר לחדש

מה שכן, הסאב מאוד לא נציל ואני בספק אם המגבר שלך יכול להגביר אותו כמו שצריך, הרבה משתמשים בפורום עם המגבר של גיביאל שמוציא 294 רמס בגישור לא הצליחו להגביר אותו.

מה הדרישות שלך מהסאב,

איכותי, מדוייק, מהיר, פאנצ'י, סתם רועש .. תן דומגא למשהו שאתה מחפש יהיה אפשר לעזור לך

פורסם

היה לי סאב אחד בחיים שלי, שאותו שרפתי והייתי די מרוצה ממנו, הוא היה די רועש סתם היה עושה באס חזק ולא מדוייק.

הייתי רוצה סאב שידע מתי לתת את ה"קיקים" ולא סתם לעשות הרבה באס

פורסם

אין תקציב, עם אני יראה שהמוצר טוב אני ישקיע כמה שצריך

פורסם

אם היה לי עד 1000 ש"ח לא היתי מתלבט ולוקח את HERTZ ENERGY.

כבר מזמן אני מפנטז להעיף את הקיקר C12 :evil: ולקנות אותו אבל כרגע אני הולך לאטום את הרכב.

פורסם
המלצתי ואני אמליץ שוב, פיניקס גולד זד12, או זד אר12, סאב מדוייק וחזק. אמיר

מחירים בערך של שניי דגמים האלו?

פורסם

מחירים יש את זד אר 12 ב750 ואת השני יש ב650 . אם תדבר עם אנשים פה בפורום תוכל להשיג את הזד אר גם ב650. נמו, אני מחיפה, אתה יכול לדמיין שאני

פורסם

לא אגיע מחיפה לדרום, למרות שאני מתכנן להגיע למפגש מרכז הבא... וואו... כמה נחמד אם זה יהיה שבוע הבא אהמ אהמ... אמיר

פורסם

אם הרבה ממליצים על הפיניקס גולד ZR\R (שאחד 250 RMS והשני 350 RMS בהתאמה) ולי יש את הקסנון של פיניקס גולד ולטעמי הוא הסאב הכי טוב שיש בתקציב שלו אז גם אני ממליץ על ה-R\ZR מתוך הנחה כמובן שהם באמת כמו הקסנון (מבחינת איכות ודיוק ולא עוצמה).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יודע שזה ישמע מגוחך.

מכל הניסיות שעשיתי , בסדאן (מה שאומר בגז' סגור) הכי טוב נשמע סאב 10 אינץ בתיבה סגורה.

לא חשוב מאיזה סוג ניסיתי.

למה? אין לי מושג כרגע , והאמת שאין צורך להסביר. פשוט ניסוי ותהייה.

• תוכן חדש...